Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Kainuun Vuoden Teko -palkinto Pulse247 Oy:lle

21.10.2020

Vuoden Maineteko -kunniakirja Sotkamon Jymylle

Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosasto luovutti keskiviikkona Vuoden Teko -palkinnon Pulse247 Oy:lle, joka on MyCashflow-tuotteestaan tunnettu ohjelmistotalo.

- Valintaperusteina olivat yrityksen kasvukehitys, vahva paikallinen osaaminen, toiminnan laajentuminen, nopea reagointikyky ja työllistävä vaikutus, luettelee Kainuun kauppakamariosaston puheenjohtaja Teuvo Perätalo.

MyCashflow on suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka emoyhtiön Pulse247 Oy:n pääkonttori sijaitsee Kajaanissa. Yritys onnistui luomaan huomattavaa kasvua tänä vuonna reagoimalla nopeasti korona-ajan haasteisiin varhain keväällä.

MyCashflow julkisti maaliskuussa puolen vuoden kestoisen kampanjaedun, joka tuki koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä tarjoamalla maksuttoman verkkokaupan, vapaavalintaisen valmisteeman sekä tehostetusti apua verkkokaupan perustamiseen. Kampanjan tulokset olivat hienoja, sillä moni uusi asiakas kehitti liiketoimintaansa ansiokkaasti kasvu-uralle.

- Tuossa vaiheessa monella perinteisellä kivijalkakaupalla oli vaikea aika, joten kiinnostus verkkokaupan kehittämiseen kasvoi suuresti. Meillä on ollut laadukas tuote pitkään, joten käynnistimme kampanjan, jolla yrittäjä sai valmiin verkkokaupan maksutta puoleksi vuodeksi. Yrittäjiä tuettiin aktiivisella käyttökoulutuksella, kertoo Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen.

Pulse247:n palkkalistoilla on tällä hetkellä yli 30 työntekijää ja sen laajat kumppaniverkostot työllistävät kymmeniä ihmisiä. Erityistä kiitosta yritys on saanut asiakaspalvelustaan.

- Haluamme tehdä verkkokaupan toiminnan mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme. Autamme kauppiaita myymään enemmän. Se on pitkäkestoisten asiakassuhteidemme salaisuus, kertoo Ruotsalainen.

Palkinto luovutettiin Kainuun Talousseminaarissa, joka järjestettiin Kajaanin Wanhalla Kerholla. Tilaisuudessa jaettiin myös Vuoden Maineteko -kunniakirja, joka luovutettiin Kainuun pesäpalloylpeyden Sotkamon Jymyn taustayhtiölle Superjymy Oy:lle.

Perusteluina olivat paluu miesten mestaruuskantaan viiden vuoden tauon jälkeen sekä vuosikymmenestä toiseen jatkunut pitkän linjan valtakunnallinen menestys.

- Sotkamon Jymy on yksi niitä mainetekijöitä, joista Kainuu tunnetaan muualla Suomessa, toteaa Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari P. Tuovinen.

Valinnassa arvostettiin myös uusien pelaajapolvien kasvattamista vuosikymmenestä toiseen. Esimerkiksi tämän vuoden mestarijoukkueessa oli kaksi toisen polven pesäpalloilijaa, joista 17-vuotias lukkari Aapo Komulainen nousi finaalisarjassa jopa sensaatioksi.

- Tavoitteena meillä on vuosittain pelata Suomen mestaruudesta mahdollisimman omavaraisella joukkueella, jonka menestys perustuu organisaatiorakenteeseen, järjestelmään, historiaan ja kulttuuriin. Kaikki tämä luo nuorille pelaajille uskoa, että urheilijanpolku on meillä tärkeiden sidosryhmien eli junioritoiminnasta vastaavan Jymy-Pesiksen ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kanssa oikea, tiivistää Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen.

Aiempia Vuoden Teko -palkinnon saajia:

2019 Pekka Heikkinen & Kumpp. Oy
2018 Sotkamo Silver Oy
2017 Critical Force Oy
2016 Transtech Oy
2015 KAMK

Lisätietoja:
Jari P. Tuovinen
toimitusjohtaja, Oulun kauppakamari
jari.tuovinen@chamber.fi

Kuvassa vasemmalta Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen, Kainuun kauppakamariosaston puheenjohtaja Teuvo Perätalo, Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari P. Tuovinen ja Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen.