Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Mitä teemme?

Yritykset haluavat menestyä, olla kannattavia ja kansainvälistyä. Matkalla ne kohtaavat haasteita, joihin kauppakamareilta ja niiden verkostoilta saa tukea. Kauppakamariin kuuluva yritys ei ole yksin. Kauppakamarin jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaansa, osana vahvaa verkostoa. Missionamme on edistää elinkeinoelämän yhteisiä toimintaedellytyksiä sekä tarjota koulutus- ja kehittämispalveluita.

Kauppakamaritoiminta perustuu kauppakamarilakiin vuodelta 2003. Oulun kauppakamari perustettiin vuonna 1918 ja sen toiminta-alueena ovat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun kauppakamarilla on tällä hetkellä noin 1400 jäsentä. Lähes 90% jäsenistöstä on yrityksiä eri toimialoilta. Lisäksi jäseninä on oppilaitoksia, kuntia, yhdistyksiä ja henkilöitä.

Oulun kauppakamarissa toimii 12 valiokuntaa, jotka on koottu jäsenyritysten edustajista. Valiokuntien tehtävänä on tuoda omien toimialojensa näkemyksiä kauppakamarin vaikuttamistyöhön.

Oulun kauppakamari tarjoaa jäsenyritystensä edustajille erityyppisiä kohtaamismahdollisuuksia kokousten, tilaisuuksien ja koulutusten merkeissä. Kauppakamariverkoston kautta verkostoitumisen mahdollisuuksia löytyy myös muualta Suomesta ja kansainvälisesti. Tutustu tilaisuuksiimme ja tule mukaan verkostoitumaan!