Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Sähköiset palvelut

Lisää kauppaa -yritysportaali

Oulun kauppakamari ylläpitää alueensa suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi Lisää kauppaa -yritysportaalia. www.lisaakauppaa.fi

Tavoitteena on saada alueen yrityksille suurhankkeista lisää liiketoimintaa portaalin avulla ja saada osaltaan suurhankkeisiin liittyvä tarjonta ja kysyntä kohtaamaan. Portaalista löydät myös suurhankkeisiin liittyvää ajankohtaista tietoa ja tapahtumia.

KauppakamariVerkko
Kauppakamarin jäsenyrityksille suunnatun KauppakamariVerkon avulla kasvatat kontaktiverkostoasi ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Rekisteröitymällä KauppakamariVerkkoon voit jättää osto- ja myyntitarjouksia sekä yritysyhteistyöpyyntöjä tietokantaan tai suoraan muille rekisteröityneille yrityksille. Voit myös vastata kaikkiin tietokannan yhteydenottopyyntöihin ja saada niitä suoraan muilta rekisteröityneiltä. Myös kaikki hakupalvelut ovat yrityksesi käytössä.

Escrow-lähdekoodit
Oulun kauppakamarilla on palvelusopimus Turun kauppakamarin kanssa jonka palveluihin kuuluu toimiminen tietokoneohjelmien lähdekoodin talletuksesta vastaavana puolueettomana ja luotettavana Escrow-agenttina. Toimintaa harjoitetaan Turun kauppakamarin 100 prosenttisesti omistaman Turun Viestintäkamari Oy:n nimissä.

Lisätietoa Escrow-lähdekoodista