Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Kumppaniverkostot

Lisää kauppaa -yritysportaali

Oulun kauppakamari ylläpitää alueensa suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi Lisää kauppaa -yritysportaalia.

Tavoitteena on saada alueen yrityksille suurhankkeista lisää liiketoimintaa portaalin avulla ja saada osaltaan suurhankkeisiin liittyvä tarjonta ja kysyntä kohtaamaan. Portaalista löydät myös suurhankkeisiin liittyvää ajankohtaista tietoa ja tapahtumia.
www.lisaakauppaa.fi

KauppakamariVerkko

KauppakamariVerkko on moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu kaikille Suomen kauppakamareiden jäsenille, joita on yhteensä yli 20 000. Palvelun avulla voit muun muassa löytää luotettavia yhteistyökumppaneita, markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi, parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja saada arvokkaita yhteydenottoja asiakkailta.

Kauppakamarin jäsenenä (pl. Tampereen kauppakamari) organisaatiosi perustiedot näkyvät palvelussa aina ilman erillistä lisämaksua. Parhaan hyödyn palvelusta saat pitämällä Jäsenprofiilin tiedot aina ajan tasalla. Tarkista ja täydennä Jäsenprofiilisi tiedot profiilista löytyvällä Muokkaa tietoja -lomakkeella tai ilmoittamalla muutoksista sähköpostitse kauppakamariverkko(at)helsinki.chamber.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.
www.kauppakamariverkko.fi