Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

KauppakamariTieto

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista. Valittavinasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta. Teoksia päivitetään säännöllisesti, joten sisältö on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista asioista.

KauppakamariTiedon lisäksi löydät verkosta myös Kauppakamarin kustantamat kirjat Ammattikirjastosta, asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia artikkeleita ja Vastauspankki-osion.

Voit hankkia käyttöösi tarvitsemasi asiakokonaisuudet tai koko KauppakamariTiedon, vuosilisenssin hinta määräytyy tilaamiesi aihekokonaisuuksien ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Lisätietoja tilaamisesta ja hinnoista näet KauppakamariKaupassa.

Tutustu KauppakamariTietoon - tilaa koekäyttötunnukset viikoksi käyttöösi!

KauppakamariTietoa käytetään sekä yrityksissä että julkishallinnon organisaatioissa. KauppakamariTietoa käyttävät yrittäjät, talous- ja palkkahallinnon, ulkomaankaupan sekä henkilöstötyön ammattilaiset. Voit käyttää KauppakamariTietoa niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Palvelua ylläpitää Helsingin seudun kauppakamari.

LUE LISÄÄ