Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Palvelut

Kauppakamarit vahvistavat ja myöntävät erilaisia ulkomaankaupan asiakirjoja, kuten ATA carnet -tulliasiakirjoja sekä Euroopan yhteisön yleisiä alkuperätodistuksia.

Sähköiset palvelumme pitävät sisällään mm. Lisää kauppaa yritysportaalin, jota pidämme yllä suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi.

Palvelemme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti tarjoamalla yritysten käyttöön ja tueksi eri alojen asiantuntijoita. Tarjoamme esimerkiksi HelpDesk -tyyppistä neuvontaa laki- ja veroasioissa yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Keskuskauppakamarin ylläpitämiä asiantuntijapalveluita ovat mm. HTT-tavarantarkastajat ja Auktorisoidut kiinteistöarvioijat (AKA:t)

Tuotevaliokoimaamme kuuluvat yritysten ansiomerkit. Keskuskauppakamarin ansiomerkki on vuodesta 1929 asti jatkunut arvostettu tapa palkita työntekijät ansioistaan.

Hankepuolella Kotimaisuusasteen maksimointi 2015-2017 -hankkeen tavoitteena on varmistaa alueen oman elinkeinoelämän ja yritysten mukaan pääsy Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun suurhankkeisiin.