Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Verkkokurssit

Verkkokurssit ovat aina saatavillasi paikasta ja ajasta riippumatta. Kurssit järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Verkkokurssin tunnukset ovat voimassa 6 kk. Kurssimme:

Haasteelliset palvelutilanteet -verkkokoulutus

Tehokasta ajanhallintaa -verkkokoulutus

Kirjanpidon tehtäviä verkossa

Kehityskeskustelu sujuvaksi -verkkokoulutus

Tietoturva tavaksi -verkkokoulutus

Lisätietoa verkkokoulutuksista osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi

Matkaseminaarit

Seuraavat koulutukset järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Oulun kauppakamarin jäsenenä osallistut niihin, kuten myös muiden kauppakamareiden koulutuksiin aina edulliseen jäsenetuhintaan. Klikkaa koulutusten kohdalta ja tutustu!

Lue lisää: www.kauppakamarikauppa.fi - Koulutukset

Yhteystiedot:
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12, 00100 Helsinki
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi
Puh. 09 2286 0360

Kirjat ja sähköiset palvelut työsi tueksi

Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä ammattikirjoja muun muassa johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta, aina kirjanpidon käytännönläheisistä vinkeistä sosiaalisen median haltuunottoon ja johtamisen haasteisiin. Lisäksi kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia heille usein esitetyistä kysymyksistä.

KauppakamariKauppaan

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta, kuten kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti.

Ammattikirjasto täydentää KauppakamariTietoa, mutta toimii myös itsenäisenä palveluna. Valittavinasi on alkuvaiheessa kaksi kokoelmaa, Talous ja Työsuhde. Mukana on mm. suositut Käytännönläheisesti-teokset sekä paljon muuta aihealueen kirjallisuutta. Valikoimaa täydennetään uutuuksilla.