Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Livestriim

Kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös livestreamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.

Lisätietoa striimattavista koulutuksista osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi.

Kirjat ja sähköiset palvelut työsi tueksi

Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä ammattikirjoja muun muassa johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta, aina kirjanpidon käytännönläheisistä vinkeistä sosiaalisen median haltuunottoon ja johtamisen haasteisiin. Lisäksi kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia heille usein esitetyistä kysymyksistä.

KauppakamariKauppaan

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta, kuten kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti.

Ammattikirjasto täydentää KauppakamariTietoa, mutta toimii myös itsenäisenä palveluna. Valittavinasi on alkuvaiheessa kaksi kokoelmaa, Talous ja Työsuhde. Mukana on mm. suositut Käytännönläheisesti-teokset sekä paljon muuta aihealueen kirjallisuutta. Valikoimaa täydennetään uutuuksilla.