Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

KoulutusOnline

Yli 100 kurssia ja huippuasiantuntijat ruudullasi silloin kun haluat!

KoulutusOnlinella opit uutta, päivität tietojasi ja kertaat oppimaasi omaan tahtiisi itsellesi sopivalla hetkellä. KoulutusOnlinessa on aina käytössäsi laaja kokoelma kursseja kaikilla päätelaitteilla. Palvelu on Helsingin seudun kauppakamarin ylläpitämä.

Kursseilla ylläpidät osaamistasi:
- talouden
- työsuhteen
- itsensä kehittämisen
- juridiikan ja
- myynnin aihepiireistä

Käytännönläheisillä kursseilla pidät tietosi ja taitosi tuoreina ja ajan tasalla mm. työlainsäädännön muutoksista, palkanlaskennasta, kirjanpidosta, tietoturvasta, yleisimpien toimisto-ohjelmien käytöstä ja monista muista työelämässä tarvittavista tiedoista.

KoulutusOnlinessa voit opiskella juuri itsellesi sopivia kursseja, tehdä taso-
testejä ja luoda kursseista omia oppimispolkuja. Kehitystäsi seuraat helposti palvelun raporttien avulla.

KoulutusOnlinella opiskelet erittäin kokeneiden ammattilaisten johdolla. Kouluttajina ovat Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehet ja asiantuntijat sekä vahva asiantuntijaverkostomme - mukana ovat mm. Sari Wulff, Tomi Peltomäki, Toivo Koski ja Peter Nyman.

Kokeile ja vakuutu! Säästä aikaa. Panosta osaamiseesi missä ja milloin vain.

Tilaa tunnukset ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!
Lisätietoja: myynti@helsinki.chamber.fi

www.koulutusonline.fi


Livestriim

Kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös livestreamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.

Lisätietoa striimattavista koulutuksista osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi.


Kirjat ja sähköiset palvelut työsi tueksi

Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä ammattikirjoja muun muassa johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta, aina kirjanpidon käytännönläheisistä vinkeistä sosiaalisen median haltuunottoon ja johtamisen haasteisiin. Lisäksi kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia heille usein esitetyistä kysymyksistä.

KauppakamariKauppaan

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta, kuten kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti.

Ammattikirjasto täydentää KauppakamariTietoa, mutta toimii myös itsenäisenä palveluna. Valittavinasi on alkuvaiheessa kaksi kokoelmaa, Talous ja Työsuhde. Mukana on mm. suositut Käytännönläheisesti-teokset sekä paljon muuta aihealueen kirjallisuutta. Valikoimaa täydennetään uutuuksilla.