Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Kirjat ja sähköiset palvelut työsi tueksi

Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä ammattikirjoja muun muassa johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja juridiikasta. Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta, aina kirjanpidon käytännönläheisistä vinkeistä sosiaalisen median haltuunottoon ja johtamisen haasteisiin. Lisäksi kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia heille usein esitetyistä kysymyksistä.

Kirjoja voit tilata KauppakamariKaupasta tai Ellibsiltä sähköisenä. Voit myös vierailla ostoksilla Helsingin Kalevankadun myymälässä (Kalevankatu 12, 2. krs, Helsinki). Kauppakamari kirjoja on lisäksi saatavilla hyvinvarustetuissa kirjakaupoissa kautta maan. Kauppakamarien jäsenet ostavat kirjoja edullisella jäsenetuhinnalla, myös monet muut tahot ovat oikeutettuja etuhintoihin.

Seuraamalla Ammattikirja.fi -blogia pääset keskustelemaan ja vaikuttamaan tarjontaan.

Siirry KauppakamariKauppaan

Verkkopalvelut

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta, kuten kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti.

Kokeile maksutta

Ammattikirjasto täydentää KauppakamariTietoa, mutta toimii myös itsenäisenä palveluna. Valittavinasi on alkuvaiheessa kaksi kokoelmaa, Talous ja Työsuhde. Mukana on mm. suositut Käytännönläheisesti-teokset sekä paljon muuta aihealueen kirjallisuutta. Valikoimaa täydennetään uutuuksilla.

Kun tilaat KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston, sinulla on käytössäsi:

  • jatkuvasti päivittyvä, kattava tietopankki yhdessä paikassa, mihin vuorokauden aikaan tahansa, kaikilla päätelaitteilla
  • palvelu, jonka laajuus ja sisällöt mukautuvat omiin tarpeisiisi
  • mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja seurata ajankohtaisia artikkeleita