Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Laadukasta koulutusta jäsenetuhintaan!

HUOM!
Kauppakamarin järjestämässä lähikoulutuksessa panostamme erityisen paljon siihen, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Rajoitamme ryhmäkokoja siten, että turvavälit toteutuvat. Koulutuksissamme on tarjolla myös kasvomaskeja ja käsidesiä.

Seuraamme koko ajan viranomaisten suosituksia ja rajoitteita tilaisuuksien järjestämisten suhteen, ja ne voivat vaikuttaa koulutusten toteuttamistapaan. COVID-19 ASIAKASOHJE KAUPPAKAMARIN LÄHIKOULUTUKSISSA


Asiakaspalautteita koulutuksistamme:

"Käymäni kauppakamarin koulutukset ovat kaikki olleet todella hyviä."
"Aina niin ihanat ja laadukkaat järjestelyt. Kouluttajat/luennoitsijat ovat olleet rautaisia ammattilaisia."
"Hyvä kurssi. Suosittelen varmasti muillekin." (HHJ)
"Kiitos, kurssi oli erinomainen kaikella tavalla! " (HHJ-PJ)

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia koulutusorganisaatioita yritysten toimintaan liittyvässä osaamisessa. Vuosittain kauppakamareiden järjestämissä 500 koulutustilaisuudessa käy yli 15 000 osallistujaa. Kauppakamarikoulutuksen tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen palvelutarjonta, asiakaspalvelu ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Oulun kauppakamari järjestää vuosittain 70-80 erilaista koulutusta, valmennusta ja kurssia. Koulutustoimintamme tavoitteena on auttaa alueemme yrityksiä menestymään! 

Pääteemojamme ovat:

  • Talous ja verotus
  • Työsuhde, palkka ja HR
  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Kansainvälistyminen
  • Myynti, markkinointi ja viestintä
  • Tietotekniikka

Järjestämme koulutuksia lähellä sinua; Oulussa, Ylivieskassa ja Kajaanissa. Maakunnissa järjestettävät tilaisuudet säästävät sekä aikaa että kustannuksia ja luovat alueellisia verkottumismahdollisuuksia. Useimpiin koulutuksistamme voit osallistua nyt myös etänä. Kauppakamarin jäsenenä osallistut koulutuksiimme noin 40 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin.

Takaamme koulutustilaisuuksiemme korkean laadun. Käytämme kokeneita ja asiantuntevia kouluttajia, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Kysymme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme. Vuoden 2020 koulutuspalautteiden keskiarvo oli 4,4 asteikolla 1-5.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tarjontaamme! Voit myös pyytää tarjouksen yrityskohtaisesti räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Yhteydenotot: 
Palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi
Koulutus- ja palveluassistentti Jaana Lahtinen, puh. 050 408 0663, jaana.lahtinen(at)chamber.fi

 

Tietosuoja