Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Hyvä tietää koulutuksistamme

Ilmoittautuminen:
Pyydämme ilmoittautumaan koulutukseen viikkoa ennen h-hetkeä koulutuksen sivulla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Saat sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Viestissä on suora linkki, josta voit muokata tietojasi. Mahdolliset perumiset pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla: jaana.lahtinen(at)chamber.fi ao. perumisehtojen puitteissa. Halutessasi voit ilmoittautua koulutukseen myös sähköpostilla tai puhelimitse: jaana.lahtinen(at)chamber.fi, p. 050 408 0663.

TARJOUKSET:
Useamman henkilön osallistuminen: Mikäli organisaatiostanne osallistuu samalle kurssille useampi henkilö, ensimmäinen maksaa täyden hinnan, seuraava -10% ja sitä seuraavat -15%.

Uuden jäsenen etu: 50 % alennus jäsenetuhinnasta yhdessä koulutustilaisuudessamme. Alennus koskee yhden henkilön osallistumista ja tarjous on voimassa vuoden jäsenhakemuksen saapumisesta lähtien.

Huom! Tarjoukset eivät koske HHJ-tuoteperheen valmennuksia tai seminaareja eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Päällekkäisten tarjousten tapauksissa sovellamme asiakkaalle edullisinta vaihtoehtoa. Tarjoukset ovat y-tunnuskohtaisia ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenenä organisaationne henkilöt osallistuvat koulutuksiimme noin 30 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin. Osallistumismaksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu. Koulutus laskutetaan aina jälkikäteen ja lasku lähetetään ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Lähetämme myös verkkolaskuja.

Koulutusmateriaali:
Suurimmassa osassa koulutuksiamme voit valita ilmoittautumislomakkeella, haluatko koulutusmateriaalin pdf-muodossa sähköpostiisi koulutusta edeltävänä päivänä tai paperisena (nidottuna liimasidontakansioon) koulutustilaisuudessa. Sähköisen materiaalin valinneille emme jaa erikseen paperista materiaalia koulutustilaisuudessa.

Ruoka-aineallergiat:
Ilmoitathan meille ruoka-aineallergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mainitsethan asiasta myös koulutuspaikan ravintolahenkilökunnalle. Näin varmistamme, että saat toivomasi aterian.

Perumisehdot:
Viikkoa ennen koulutuspäivää tehdyistä perumisista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä perumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. HHJ-tuoteperheen kurssien kohdalla kuluttomat perumiset tulee tehdä kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta.

Muuta:
Vahvistamme koulutuksen toteutumisen sähköpostilla virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä (yleensä viikkoa ennen). Koulutustemme järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutuksissamme.

Mielipiteesi koulutuksesta:
Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan koulutustilaisuuden palautekyselyyn. Lisäksi voit antaa palautetta olemalla yhteydessä Riittaan tai Jaanaan (yhteystiedot). Kaikki palauteet ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi.

Oulun kauppakamarin rekisteriseloste