Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

COVID-19 - asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että tilaisuutemme järjestetään mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. 

Suurimpaan osaan koulutuksistamme voit nyt osallistua lähitoteutuksen lisäksi etänä. 

COVID-19-ajan asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa 

1. Vain terveenä paikan päälle

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua osallistumaan etänä tilaisuuteemme. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi asiakaspalveluumme. Suosittelemme myös Koronavilkun käyttöä.

2. Turvavälit

Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Merkitsemme koulutussaleissa pöytäpaikat etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet ja  mahdollisen aineiston. Pyydämme Sinua ottamaan turvavälit huomioon myös tauoilla ja muissa tiloissa liikkuessasi.

3. Koulutusaineisto

Suosimme sähköistä koulutusaineistoa silloin kun se on mahdollista. Saat linkin koulutusaineistoon viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Mikäli koulutusaineisto on välttämätön, aineisto löytyy etukäteen merkityiltä pöytäpaikoilta.

4. Tarjoilut

Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

5. Hygienia

Käsidesiä on saatavilla koulutustiloissamme sekä yleisissä tiloissa. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla koulutuksissamme, mutta myös oman kasvomaskin voi ottaa mukaan. Myös suojakäsineitä on saatavilla. 

6. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista koulutustiloissa. Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutussalissa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista.

7. Kauppakamarimme henkilökunta

Kiinnitämme myös itse huomiota hygieniaan. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua.

Yhteydenotot:
Palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi
Koulutus- ja palveluassistentti Aino Rinta-Säntti, puh. 050 477 6090, aino.rinta-santti(at)chamber.fi