Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Laadukasta koulutusta jäsenetuhintaan!

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia koulutusorganisaatioita yritysten toimintaan liittyvässä osaamisessa. Vuosittain kauppakamareiden järjestämissä 500 koulutustilaisuudessa käy yli 15 000 osallistujaa. Kauppakamarikoulutuksen tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen palvelutarjonta, asiakaspalvelu ja hyvät tulevaisuudennäkymät. 

Oulun kauppakamari järjestää vuosittain 60-70 erilaista koulutustilaisuutta. Koulutustoiminnan tavoitteena on auttaa alueemme yrityksiä menestymään. Pääteemojamme ovat Talous ja verotus, Työsuhde, palkka ja HR, Johtaminen ja esimiestyö, Kansainvälistyminen ja Tietotekniikka & webinaarit. Järjestämme koulutuksia lähellä sinua; Oulussa, Ylivieskassa ja Kajaanissa. Maakunnissa järjestettävät tilaisuudet säästävät sekä aikaa että kustannuksia ja luovat alueellisia verkottumismahdollisuuksia. Kauppakamarin jäsenenä osallistut koulutuksiimme noin 30 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin.

Takaamme koulutustilaisuuksiemme korkean laadun. Käytämme kokeneita ja asiantuntevia kouluttajia, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Kysymme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme. Vuoden 2017 koulutuspalautteiden keskiarvo oli 4,46 asteikolla 1-5.

"Käymäni kauppakamarin koulutukset ovat kaikki olleet todella hyviä."

"Aina niin ihanat ja laadukkaat järjestelyt. Kouluttajat/luennoitsijat ovat olleet rautaisia ammattilaisia."
"Hyvä, että koulutuksia tuodaan myös tänne "maaseudulle", pois suurista kaupungeista. Jäisi lähtemättä, jos matka olisi pidempi."
"Hyvä kurssi. Suosittelen varmasti muillekin." (HHJ)

Tutustu tarjouksiin ja ilmoittautumisohjeisiin täältä!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tarjontaamme! Voit myös pyytää tarjouksen yrityskohtaisesti räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Yhteydenotot: 
Palvelujohtaja Riitta Schroderus
puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Koulutus- ja palveluassistentti Jaana Lahtinen
puh. 050 408 0663, jaana.lahtinen(at)chamber.fi

 

Tietosuoja