Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Jäsenhakemuslomake

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit hakea Oulun kauppakamarin jäsenyyttä. Hakemus käsitellään mahdollisimman pian. Ilmoitamme sähköpostitse kun jäsenyys on voimassa.

Yrityksen jäsenmaksu perustuu henkilökunnan määrään Oulun kauppakamarin alueella (Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu). Yhdistyksille, oppilaitoksille ja ammatinharjoittajille on omat jäsenmaksuhintansa. Kuntien jäsenmaksut määräytyvät asukasluvun mukaan. 

Jäsenmaksuperusteet 

Jäsenyys on y-tunnus -kohtainen. Jos haluat jäsenyyden kattavan useamman yhtiön, esimerkiksi emoyhtiön ja tytäryhtiöitä, ota yhteyttä: Anni Alavahtola, anni.alavahtola@chamber.fi, puh. 050 5499 255

Kauppakamarin jäsen on velvollinen antamaan kauppakamarille vuosittain jäsenmaksun perusteeksi tarvittavat tiedot. Jäseneksi hyväksytty yritys/organisaatio sitoutuu maksamaan vuosittaisen jäsenmaksun Oulun kauppakamarille. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, niin kauan kunnes jäsen itse toisin ilmoittaa. Myös eroavan jäsenen on suoritettava jäsenmaksunsa eroamisvuodelta.

Oulun kauppakamarin säännöt

Hakemuksen pakolliset kohdat merkitty tähdellä (*)

Lisätietoja jäsenyyteen/hakemukseen liittyen:
Anni Alavahtola anni.alavahtola(at)chamber.fi, puh. 050 549 9255
Paula Männikkö paula.mannikko(at)chamber.fi, puh. 050 302 2041

Jäsenyys on y-tunnus -kohtainen. Jos haluat jäsenyyden kattavan useamman yhtiön, esimerkiksi emoyhtiön ja tytäryhtiöitä, ota yhteyttä: Anni Alavahtola, anni.alavahtola@chamber.fi, puh. 050 5499 255