Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Jäsentilaisuudet

Jäsenyrityksemme edustavat useita eri toimialoja. Osallistumalla tapahtumiimme ja laadukkaisiin koulutuksiimme, pääset vaihtamaan kokemuksia oman alasi yritysedustajien kanssa ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Järjestämme muun muassa seuraavanlaisia verkostoitumistilaisuuksia:

Kauppakamarilounas

Kauppakamarilounaat ovat jäsenistöllemme suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Lounaan yhteydessä kuullaan alustus tilaisuuksittain vaihtelevasta ajankohtaisesta teemasta.

Kauppakamari Café

Järjestämme vuosittain useampia aamukahvitilaisuuksia ajankohtaisten aiheiden ympärille. Tilaisuudet ovat jäsenillemme maksuttomia.

Uusien jäsenten aamukahvit

Uusien jäsenten aamukahveilla pääset tutustumaan toisiin jäseniin, kauppakamarin toimintaan ja henkilökuntaan. Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu uusille jäsenille, mutta myös pidempään jäsenenä olleet ovat lämpimästi tervetulleita. Aamukahvitilaisuuksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

Suurhankeinfot

Neljä kertaa vuodessa järjestettävät Suurhankeinfot tarjoavat alueen yrityksille ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa käynnissä olevista ja käynnistyvistä isoista investoinneista. Tavoitteena on tuoda esille yritysten mahdollisuuksia päästä mukaan hankkeiden rakentamiseen ja niissä tarvittavien palveluiden tuottamiseen. Maksuttomat Suurhanke -tilaisuudet toimivat hyvin yritysten keskinäisen verkostoitumisen foorumeina.

Katso tulevat jäsentilaisuudet