Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Jäsentilaisuudet

Jäsenyrityksemme edustavat useita eri toimialoja. Osallistumalla tapahtumiimme ja laadukkaisiin koulutuksiimme, pääset vaihtamaan kokemuksia oman alasi yritysedustajien kanssa ja löydät uusia yhteistyökumppaneita.

Järjestämme muun muassa seuraavanlaisia verkostoitumistilaisuuksia:

Kauppakamari Café

Järjestämme vuosittain useita aamukahvitilaisuuksia ajankohtaisten aiheiden ympärille. Tilaisuudet ovat jäsenillemme maksuttomia.

Kevätforum

Päätapahtumamme Kevätforum järjestetään vuosittain toukokuussa vaihtuvalla ajankohtaisella teemalla. Puhujiksi valitaan korkeatasoisia, mielenkiintoisia asiantuntijoita. Asiaosuuden päätteeksi verkostoidutaan ja nautitaan hyvästä ruoasta.

Oktoberfest

Syksyisin järjestettävä Oulun kauppakamarin Oktoberfest on rento verkostoitumistapahtuma, jossa ei tarvitse pönöttää! Tapahtuma tarjoaa hauskan tavan uusien kontaktien luomiseen oluen, bratwurstin ja musiikin parissa. Teeman mukainen pukeutuminen on ehdottomasti sallittua.

Suurhankeinfot

Neljä kertaa vuodessa järjestettävät Suurhankeinfot tarjoavat alueen yrityksille ajankohtaista tietoa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa käynnissä olevista ja käynnistyvistä isoista investoinneista. Tavoitteena on tuoda esille yritysten mahdollisuuksia päästä mukaan hankkeiden rakentamiseen ja niissä tarvittavien palveluiden tuottamiseen. Maksuttomat Suurhanke -tilaisuudet toimivat hyvin yritysten keskinäisen verkostoitumisen foorumeina.

Uusien jäsenten aamukahvit

Uusien jäsenten aamukahveilla pääset tutustumaan toisiin jäseniin, kauppakamarin toimintaan ja henkilökuntaan. Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu uusille jäsenille, mutta myös pidempään jäsenenä olleet ovat lämpimästi tervetulleita. Aamukahvitilaisuuksia järjestetään noin neljä kertaa vuodessa.

Katso tulevat jäsentilaisuudet