Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

ResComi Oy

''Aloittava yritys tarvitsee tuekseen verkostoja, joista on hyötyä myös myöhemmissä yrityksen kehitysvaiheissa. Verkosto antaa muun muassa tietoa suhdanteiden kehittymisestä, mikä on erittäin tärkeää edustamallamme alalla, jossa epäjatkuvuus on arkea. Kauppakamarin kautta on mahdollisuus päästä vaikuttamaan myös koko aluetta koskeviin kehityshankkeisiin'', sanoo ResComin perustaja ja toimitusjohtaja Raimo Seikkala.

ResComi Oy on vuonna 1999 perustettu IT-alan yritys, joka tuottaa ohjelmistosuunnittelupalveluja ja IT-ratkaisuja kansainvälisille tietoliikennealan,perinteisen teollisuuden ja palvelualan yrityksille.

ResComin tuottaa muun muassa mobiilialan ohjelmistoja, integraatioratkaisuja, konepaja-ja paperiteollisuuden IT-ratkaisuja ja digitaalisia palveluratkaisuja. ResComin toimipisteet sijaitsevat Raahen Softpoliksessa ja Oulun Teknologiakylässä.

ResComi on ollut koko parikymmenvuotisen historiansa ajan Oulun kauppakamarin jäsenyritys.

Raahen kauppakamariosaston puheenjohtaja Seikkala nostaa esimerkiksi vaikuttamistyöstä Fennovoiman ydinvoimalahankkeen sijoittumisen Pyhäjoelle Raahen naapuriin. Seikkalan mukaan taustalla oli kauppakamariosaston toimesta suuri määrä kansallista ja paikallista taustatyötä, jonka ansiosta hanke sai alueelta merkittävän kannatuksen ja kansallinen suurhanke sijoittui Pohjois-Pohjanmaalle.

''Isolla joukolla teimme paljon töitä, jotta saimme hankkeen sijoittumaan Pyhäjoelle lappilaisen Simon sijasta. Pystyimme osoittamaan, että alueella on laaja toimittajaverkosto, jonka avulla ydinvoimala voidaan toteuttaa'', sanoo Seikkala.

Kauppakamarin merkityksen alueen pitkäjänteisenä kehittäjänä Seikkala näkee monipuolisena osaavan työvoiman saatavuuden, sujuvan liikenteen ja vetovoimatekijöiden vauhdittajana.

''Esimerkiksi 8-tien saaminen yhdeksi valtakunnalliseksi pääväyläksi oli kahdeksan vuoden vaikuttamistyön tulos. Kannattaa myös muistaa, että kauppakamarilla oli tärkeä roolinsa rakennus- ja koneinsinöörikoulutuksen saamisessa Raaheen. Seuraava tavoite on että Raahessa tullaan tarjoamaan yliopistotason koulutusta'', muistuttaa Seikkala.

Nykyään Seikkala vaikuttaa Raahen kauppakamariosaston puheenjohtajuuden lisäksi Oulun Kauppakamarin hallituksen, suurhankevaliokunnan ja tietoteollisuusvaliokunnan jäsenenä.

Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi niin kerromme, miten sinun yrityksesi hyötyisi kauppakamarin jäsenyydestä.