Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Go On Raahe

''Olen aina ollut kiinnostunut oman talousalueeni kehityksestä. Tutustuin kauppakamarin toimintaan jo toimiessani paikallisessa nuorkauppakamarissa. Huomasin jo silloin, minkälaiset laajat verkostot kauppakamarilla on alueen yrityselämässä'', kertoo Anna Koskela.

Go On Raahe on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka aloitti toimintansa ystävänpäivänä 2018. Yrittäjä Anna Koskela on yrittäjänä tuore, mutta hänen ammattiuransa on huomattavan pitkä ja ansioitunut. Hän on hankkinut kannuksensa pankkialalla johdon tehtävissä.

Go On Raahe liittyi Oulun kauppakamarin ja Raahen kauppakamariosaston jäseneksi käytännössä heti liiketoiminnan aloittamisen jälkeen. Koskelan mukaan kauppakamari tarjoaa verkoston, jossa toimivat ja ovat tavoitettavissa käytännössä kaikki alueen vaikuttajat.

''Esimerkkinä hienosta tilaisuudesta voi mainita syksyn suurhankeinfon, joka keräsi pariinsa suuren joukon alueen teollisuusvaikuttajia. Oli hienoa tavata tuttuja ja tutustua uusiin kasvoihin mielenkiintoisen aihepiirin tiimoilta'', sanoo Koskela.

Kauppamarissa toimiminen ei ole kuitenkaan pelkästään verkostoitumista, vaan myös vaikuttamistyöllä on suuri merkityksensä.

''Kauppakamarissa on positiivinen meininki. On tärkeää, että toimintaan saadaan mukaan paljon alueen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet asioiden eteenpäinviemisestä ja kehittämisestä. Kysymys on alueen elinvoimaisuudesta myös tulevaisuudessa. Sen vuoksi toimintaan pitää saada mukaan myös nuoria tulevaisuuden tekijöitä'', summaa Koskela.

Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi niin kerromme, miten sinun yrityksesi hyötyisi kauppakamarin jäsenyydestä.