Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Striim: Jari Parantainen: Sissimarkkinointi - markkinoi ilman ensimmäistäkään mainosta

Aika: 02.12.2019 klo 11:30-16:00
Paikka: Livestriim


Ilmoittaudu

Kuulostavatko oireet tutuilta?

  • Nykyinen markkinointisi tuntuu tehottomalta tussauttelulta.
  • Aikasi ei riitä mutkikkaiden kampanjoiden masinointiin.
  • Et löydä kirjoista pienyrittäjälle sopivia neuvoja.
  • Mainostoimistot ovat aivan liian kalliita ja taiteellisia.
  • Et ymmärrä brändihorinoista tuon taivaallista.
  • Palkkasi ja/tai osinkosi jää aivan liian pieneksi.

Sissimarkkinointi-koulutus sopii köyhälle yrittäjälle, joka haluaa enemmän. Sissimarkkinoija tarvitsee rahan sijaan vain älyä, ketteryyttä ja aikaa. Silti hän voittaa suurten kilpailijoiden massiiviset mainoskampanjat.

Olet taatusti jo havainnut, miten surkeasti perinteiset massamarkkinoijien keinot myyvät tuotteitasi tai palvelujasi. Toisaalta jossain tuolla ulkona on ostajia, jotka tarvitsisivat ratkaisuasi juuri nyt. Miten saisit heihin yhteyden järjellisin kustannuksin?

Sissimarkkinointi-koulutus kertoo, miten erotut isojen yritysten mitättömästä markkinoinnista. Teoreettista höpinää ei ole luvassa. Kuulet vain tukuttain maalaisjärkeen ja kokemukseen perustuvia käytännön neuvoja, jotka sopivat – toivottomia nössöjä lukuunottamatta – jokaiselle suomalaiselle pk-yrittäjälle myös käytännössä.

Asiantuntijana: Tuotteistaja Jari Parantainen, Noste Oy.

Lisätiedot ja tarkempi ohjelma


Järjestäjät:
Helsingin seudun kauppakamari ja Oulun kauppakamari

Osallistumismaksu: Kauppakamarien jäsenetuhinta 415 € + alv 24 %, normaalihinta 515 € + alv 24 %. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan Helsingin seudun kauppakamarin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Ohje livestriim-osallistumiseen:
Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset kirjautumaan tilaisuuteen. Koulutusmateriaali toimitetaan jokaiselle osallistujalle sähköisessä muodossa. Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Jaa:
Takaisin