Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Livestriim: Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen

Aika: 11.03.2019 klo 12:00-16:00
Paikka: Live stream


Ilmoittaudu

Suositun koulutuksen uusinta nyt myös live streamina!
Osallistu tilaisuuteen helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta? Lääke löytyy tästä koulutuksesta, jossa saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin: Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa? Kuinka laadit törkeän lupauksen, joka todella toimii? Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen? Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät?

Tervetuloa koulutukseen! Rakennetaan tuotteestasi menestystuote!

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Järjestäjät: Helsingin seudun kauppakamari ja Oulun kauppakamari

Osallistumismaksu: Kauppakamarien jäsenetuhinta 415 € + alv 24 %, normaalihinta 515 € + alv 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan Helsingin seudun kauppakamarin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Lisätiedot ja tarkempi ohjelma

Ohje live stream -osallistumiseen:
Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Jaa:
Takaisin