Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Isojen aineistojen muokkaus Excelillä -webinaari

Aika: 13.02.2017 klo 14:00-15:30
Paikka: Verkkokurssi

Ilmoittaudu

Koulutus soveltuu sinulle, joka haet muista järjestelmistä aineistoja, muokkaat ja yhdistät niitä sekä haet niistä oleellista tietoa. Haluat säästää aikaa ja kätevästi käsitellä isoja aineistoja Excelin helppojen ominaisuuksien avulla. Koulutuksesta saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön. Koulutus sopii Excel 2010, 2013 ja 2016 -versioiden käyttäjille.

”Kiitos! Koulutus helpottaa työtäni!”
”Saan isoja aineistoja suoraan järjestelmistä ja näiden työkalujen avulla muokkaan niitä paljon nopeammin.”
”Mukavat pikku vinkit välissä on sitä ns. herkkua.”
”Erittäin selkeäsanainen esittäjä”

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:
● Minkälaista aineistoa voidaan Excelillä käsitellä?
● Kuinka tuon aineistoa Exceliin?
● Kuinka muokkaan ja siivoan aineistoa?
● Mitä hyötyä on taulukko-toiminnosta?
● Kuinka tulostan ison taulukon?
● Kuinka yhdistän, lajittelen ja suodatan taulukkoja?
● Kuinka helpotan taulukon tarkastelua väreillä ja korostuksilla?
● Kuinka saan tehtyä kätevästi yhteenvetoja? Välisummilla, yhteenvetofunktioilla?
● Katsaus Pivot-raportointiin

1,5 tunnin verkkokoulutus tarjoaa tuhdin paketin Excelin helppokäyttöisistä raportointityökaluista. Päivitä osaamisesi ja tule mukaan oppimaan, mitä mahdollisuuksia Excel tarjoaa oman työsi kehittämiseen, arjen raportointiin ja analytiikkaan!

Webinaariosallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu. Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen: 6.2.2017 mennessä: www.lyyti.in/isotaineistot
tai jaana.lahtinen(at)chamber.fi, p. 050 408 0663.

Osallistumismaksu: Kauppakamarin jäsenet 95 € + alv 24 %, ei-jäsenet 125 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas, verkkokoulutustekniikka ja tallenteen katseluoikeus (2 viikkoa).

Lisätiedot: Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Jaa:
Takaisin