Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Näppärät Excelin makrot -webinaari

Aika: 07.12.2015 klo 14:00-15:00
Paikka: Webinaari
verkkokoulutus
Asiantuntija(t): Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen
Hinta: 80 € + alv 24 %
Jäsenetuhinta: 65 € + alv 24 %

Teetkö Excel-taulukoille toistuvia toimia päivittäin, viikoittain, kuukausittain? Automatisoi rutiinit makroilla ja säästä huomattavasti työaikaa! Makrojen nauhoittaminen on helppoa, eikä vaadi ohjelmointitaitoja.

Verkkokoulutuksessa saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Mihin makroja voidaan hyödyntää?
  • Mitä otan huomioon, kun suunnittelen makron?
  • Kuinka nauhoitan makron?
  • Miten makroa voi testata ja muokata?
  • Kuinka suoritan makron?
  • Kuinka teen makrosta painikkeen pikatyökaluriville tai työkirjaan?

”Tämän helpommaksi omien taitojen kehittäminen ei enää voi mennä!”

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen, Powen Oy. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Verkkokoulutuksen kesto on klo 14-15 (+10 minuuttia kysymyksille). Webinaari sisältää ko. aiheen pikaoppaan, verkkokoulutustekniikan ja tallenteen katseluoikeuden (2 viikkoa). Koulutus pidetään Excel 2013 -versiolla, mutta se sopii myös Excel 2007 ja 2010 -käyttäjille. Saat osallistumisohjeet ja materiaalin koulutusta edeltävällä viikolla sähköpostiisi.

Muutokset mahdollisia.

Excel-verkkokursseista saatua palautetta:
”Kustannustehokasta!”
”Koulutus täytti odotukset! Tuntiin saa mahtumaan paljon tiiviissä paketissa.”
”Tunnin koulutus on helppo yhdistää kiireiseenkin työtilanteeseen.”
”Makrothan ovat tosi näppäriä ja helppo tehdä itse.”
”Kiitos hyvästä koulutuksesta! Olen aivan ihastunut makrojen luomiseen.”

Excel-verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät Excelin hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pysty osallistumaan live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Miksi Excel? Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja. Säästät lisenssikuluissa, kun hyödynnät olemassa olevaa järjestelmää - Exceliä. Kun rutiinit automatisoidaan Excelin avulla, syntyy välitöntä työajansäästöä!

 

Ilmoittautuminen: 30.11. mennessä TÄSTÄ
tai jaana.aunola@chamber.fi, puh. 050 408 0663.

Osallistumismaksu: Kauppakamarin jäsenet 65 € + alv 24 %, ei-jäsenet 80 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ko. aiheen pikaopas, verkkokoulutustekniikka ja tallenteen katseluoikeus (2 viikkoa). Tarjous: Ota 4, maksa 3! Mikäli ilmoittaudut kaikkiin neljään verkkokurssiin, osallistut yhteen niistä veloituksetta.

Lisätiedot: Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus@chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Jaa:
Takaisin