Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Nimi muuttui - Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta

Tiedote. Julkaistu: 12.04.2021, 14:50
Oulun Energia Oy

Oulun Energia -konserniin kuuluvan Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n nimi on muuttunut. Yhtiö toimii 7.4. alkaen nimellä Oulun Energia Sähköverkko Oy. Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiön tuotteisiin tai palveluihin eikä se edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Uusi nimi kuvaa paremmin yhtiön toimintaa. Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta yli 111 000 asiakkaalleen oman jakeluverkon alueella Oulussa. Uusi nimi on edellistä lyhyempi ja ytimekkäämpi ja se nostaa keskiöön korkean toimitusvarmuuden kulmakiven: turvallisesti rakennetun ja luotettavasti toimivan sähköverkon. Toimitusvarmuus on 99,99 prosenttia, joka on toimialan huippuluokkaa.

Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiön tuotteisiin tai palveluihin. Asiakaspalvelun ja henkilöstön yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, säilyvät ennallaan. Myös Y-tunnus pysyy samana. Osoite- ja laskutustiedoissa muuttuu ainoastaan yhtiön nimi.

Uusi nimi alkaa näkyä asiakkaille asteittain kevään aikana verkkosivuilla, sopimuksissa, laskuissa ja muissa dokumenteissa. Muutos ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä.

----

Lisätiedot

Anna Pasma, vt. toimitusjohtaja

p. 050 5900025

anna.pasma@oulunenergia.fi

Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta yli 111 000 asiakkaalleen oman jakeluverkon alueella Oulussa. Sähkönjakelualue kattaa Oulun kantakaupungin, Kiimingin, Yli-Iin sekä Iin Jakkukylän. Toimitusvarmuus on 99,99 prosenttia, joka on muun muassa sähköverkon korkean, 87 prosentin kaapelointiasteen ansiota. Yhtiö investoi vuosittain noin 11 miljoonaa euroa sähköverkkoon toimitusvarmuuden ja sähkön laadun parantamiseksi.

Sähköverkkopalvelut ovat toimivan arjen perusta nyt ja tulevaisuudessa. Alueemme asukkaat ja yritykset voivat luottaa siihen, että sähkönjakelu toimii turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Sähkön tie virtaa ihmiseltä ihmiselle. Me varmistamme sen.

Takaisin