Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Kansainvälinen, mutta vahvasti paikallinen Avidly - Huomisen markkinointipalvelut löytyvät nyt Hallituskadulta uusin vahvistuksin

Monien muiden toimialojen tavoin poikkeusvuosi 2020 oli erittäin haasteellinen markkinointiviestinnän palveluja tarjoaville yrityksille. Avidly Oulu on noussut haasteen tasalle ja tähdännyt sopeuttamisen sijasta toimintansa kasvattamiseen. Uusien toimitilojen lisäksi Avidly on palkannut Oulun toimistolleen lisää henkilöstöä.

Avidly Oulun uutena Account Directorina aloitti 4.1.2021 KTM Mari Ylinampa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus markkinointiviestinnän tehtävistä. Ennen Avidlylle siirtymistä Ylinampa työskenteli kahdeksan vuoden ajan Luovalla Työmaalla Oulussa.

– Avidlyn osaaminen erityisesti asiakasymmärryksen luomisessa ja datan hyödyntäminen myynnin ja markkinoinnin tuloksellisessa tekemisessä vakuuttivat. On hienoa päästä tarjoamaan asiakkaille valtakunnan laajin markkinoinnin palvelupaketti, Ylinampa sanoo Avidlylle siirtymisestään. 

– Olemme todella iloisia, että löysimme kokeneen tekijän vahvistamaan resurssejamme asiakkuuksien hoidossa sekä uusasiakashankinnassa. Mari on erinomainen lisä ammattitaitoiseen porukkaamme, Avidlyn Oulun toimiston vetäjä, Creative Director Petri Pitkänen toteaa.

Uudet tilat kasvavalle joukolle keskustasta

Avidly Oulu toimi aiemmin vanhan Tullikamarin talossa Etu-Lyötyssä. Henkilöstömäärän kasvun myötä riittämättömäksi käyneille toimitiloille löytyi korvaaja Oulun ydinkeskustasta, osoitteesta Hallituskatu 21. Avidly toimii nyt POP Pankin entisissä tiloissa kolmessa kerroksessa.

– Tavoittelemme edelleen kasvua Pohjois-Suomessa. Myös täällä toimimme aidosti yhtenä Avidlyna, mikä tarjoaa meille huomattavan kilpailuedun, sillä asiakkaidemme käytössä on Suomen laajin markkinointiviestinnän palveluvalikoima – tutun paikallisen tiimin lisäksi. 

Avidly on Suomessa edelläkävijöitä markkinointiteknologiaan liittyvissä palveluissa, kuten mainonnan automaatiossa. Uraa uurtavat työtavat ovat käytössä myös Oulun toimistolla.

– Nojaamme työssämme dataan ja seuraamme tiiviisti myös asiakkaan myynnin kehitystä. Tiedon pohjalta voimme hyödyntää koko palveluvalikoimaamme luovasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti, Pitkänen summaa.

Lisätietoja:

Creative Director Petri Pitkänen, p. +358 50 5709 754, petri.pitkanen@avidlyagency.com

Avidly on johtava markkinointiteknologia-alan palveluntarjoaja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia digitaalisia markkinoinnin ja myynnin palveluja ja ratkaisuja asiakkailleen. Toteutamme tätä tehtävää noin 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Asiakaskokemus, data ja teknologia kietoutuvat tiiviisti yhteen Avidlyn vaikuttavuushakuisessa kasvustrategiassa. Avidly on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä.

Takaisin