Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Kuusamon kohteisiin syyskuussa ilman omaa autoa

27.8.2020

Kuusamossa helpotetaan ilman omaa autoa matkailevien liikkumista. Kesällä kansallispuistoihin on päässyt linja-autoilla ja etenkin Karhunkierrokselle on ollut hyvin kulkijoita. Moni on matkustanut junalla Ouluun ja hypännyt sieltä Kuusamon bussiin, jolta on ollut helppo jatkoyhteys kansallispuistoihin.

Tänä syksynä matkailijoille tarjotaan uutena palveluna mahdollisuutta jatkaa kohteeseen edullisella kimppataksilla bussimatkan jatkeeksi (Kuusamo-Ruka alkaen 19 €/hlö). Koko matkaketjun voi hankkia yhdellä ostolla Matkahuollon Reittihaku ja Liput -sovelluksella. Lataa APPI Apple Store tai Google Play-sovelluskaupasta ja kokeile. Vinkkaa myös kumppaneille, kuinka he voivat varata ja ostaa matkan uudella tavalla.

Reitit ja Liput -sovellukseen tuodaan olemassa olevan julkisen liikenteen täydentämiseksi 1.9.-4.10.2020 tarjolle päivittäin edullinen Karhunkierros -kimppataksi Rukalta (09:00) Konttaisen ja Juuman Retkietapin kautta Kiutakönkäälle ja takaisin (14:00). Palvelut tuodaan esille myös Matkahuollon uudessa Web-reittioppaassa, josta kokeilun ajan löytyvät myös taksit soittotilausvaihtoehdolla.

Pilotin toteuttajina toimivat Micropolis, Naturpolis, Matkahuolto, Pohjolan Matka ja OTAXI Kuusamo-Ruka. Mikäli pilotista saadaan hyvät kokemukset, toiminta laajennetaan. Pilotista järjestetään tiedotustilaisuus Kuusamon Tropiikissa 27.8.2020 klo 14:00-15:00.

Lisätietoja:

Älyliikenne 2020 -hanke, projektisuunnittelija Tauno Korpela, tauno.korpela@naturpolis.fi, 040 712 0257 sekä Matkahuollon Tuomo Kinnunen, tuomo.kinnunen@matkahuolto.fi, 040 568 4507.

Takaisin