Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Arffman osaksi Baronan työelämäpalveluita

Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys Barona Oy on ostanut 19.11.2019 valtakunnallisen valmennus- ja koulutusyritys Arffman Finland Oy:n. Vuodesta 1993 toimineen Arffmanin keskeistä osaamista ovat työnhakijoiden ja työntekijöiden osaamis- ja urapalvelut sekä aikuisten maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyvät palvelut. Yritysjärjestelyn myötä Baronan työelämäpalveluiden tarjonta laajenee entisestään työllisyydenhoidon ja aikuisten maahanmuuttajien toimialan markkinajohtajalla. Samalla konserni valmistautuu palvelemaan yhä laajemmin yritysten, kuntien ja yhteiskunnan kokonaistavoitteita.

-Olemme saavuttaneet viime vuosien operatiiviset tavoitteet ja kasvaneet toimialamme suurimmaksi yksityiseksi yhtiöksi. Olen erittäin innostunut seuraavasta loogisesta askeleestamme liittyä osaksi Baronaa. Järjestelyn avulla pystymme palvelemaan yhä paremmin yhteiskunnan kunnianhimoisia tavoitteita 75 %:n työllisyysasteesta ja maahanmuuttajien yhä paremmasta integroitumisesta suomalaiseen työelämään, toteaa Arffman Finland Oy:n toimitusjohtaja Jouni Lukkarinen.

Arffman Finland Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen itsenäisenä osakeyhtiönä Barona konsernissa. Jouni Lukkarinen jatkaa Arffman Finland Oy:n toimitusjohtajana. Järjestelyllä ei ole välittömiä henkilöstövaikutuksia. Kaikki sopimukset ja yhteyshenkilöt nykyisten asiakkaiden kanssa pysyvät ennallaan.

Järjestelyn myötä alalle syntyy työnhakijan ja työantajan kohtaantoa parantava sekä työvoiman osaamisen kehittämistä kasvattava asiantuntijakeskittymä. Arffman osana Baronan työelämäpalveluita muodostaa kokonaisuuden, joka tuottaa vaikuttavia työllisyyttä parantavia palveluita aina osatyökykyisistä ja työelämänsä alkupäässä paikkaa hakevista jo urallaan meritoituneisiin uutta suuntaa hakeviin asiantuntijoihin. Arffman tuo konserniin laaja-alaisen osaamisensa maahanmuuttajien kotouttamisesta osaksi suomalaista työkulttuuria.

-Me Baronassa haluamme mahdollistaa työllistymisen kaikille halukkaille. Joidenkin työnhakijaryhmien osalta tämä tarkoittaa hyvinkin erikoistuneita palveluita. Esimerkkinä näistä erikoistuneista palveluista ovat Arffmanin maahanmuuttajien kotoutumispalvelut. Arffmanin kotoutumispalvelut ja Baronan työllistämisen palvelut yhdistämällä voimme tarjota tehokkaan työllistymisreitin kansainvälisille työnhakijoille, joiden potentiaali on monilla tavoin vielä hyödyntämättä. Työvoimapulassa painiville yrityksille voimme jatkossa tarjota sellaisten työnhakijoiden osaamista, jotka saattaisivat jäädä yrityksiltä muutoin tunnistamatta, kertoo Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.

Arffman on Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja merkittävä valmennus- ja työllisyydenhoidon valtakunnallinen palveluiden tuottaja. Yhtiö työllistää 135 koulutus- ja valmennusalan ammattilaista ja toimii kaikilla 15 ELY-keskusalueella. Kohtaamme päivittäin yli 1500 asiakasta ja meillä on käynnissä yli 100 palvelua 50 paikkakunnalla valtakunnallisesti. Arffman kehitti Suomen ensimmäisenä palveluntuottajana kokonaan verkossa toteuttavat reaaliaikaiset maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukset ja on ainoana yksityisenä palveluntuottajana järjestänyt SOTE-alan tutkintokoulutusta.

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Barona löytää vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin. Barona toimii kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Takaisin