Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Tiina Koskela siirtyi Kaleva Mediasta Avidlylle – vahvistaen nopeasti kasvavan markkinointitoimiston myyntiä ja markkinointia

8.10.2019

Tiina Koskela, KTM, aloitti markkinoinnin palvelutoimisto Avidlyn Oulun toimistolla Account Directorina 1.10.2019 vahvistaen alati kasvavan yrityksen myyntiä ja markkinointia Pohjois-Suomessa. 

Koskelalla on yli 18 vuoden monipuolinen ja laaja kokemus markkinoinnin alan tehtävistä sekä Suomessa että ulkomailla. Koskela on viimeisimpänä toiminut markkinoinnin johtotehtävissä mediatalo Kaleva Mediassa vuodesta 2007 alkaen. 

“On hienoa päästä mukaan asiakaslähtöiseen ja kasvavaan markkinoinnin palvelutoimistoon. Avidlyssä minua ennen kaikkea puhuttelee monipuolisuus ja palvelun kattavuus sekä koko yrityksen osaava asiantuntijaverkosto, joka on asiakkaidemme käytössä. Voimme tarjota todella kattavan setin markkinointia ja myyntiä edistäviä palveluita luovasta suunnittelusta, analytiikan ja tutkimuksen kautta mediasuunnitteluun ja viestintään. Uskon, että oma pitkä ja kattava kokemus sekä verkostot markkinoinnin ammattilaisena tuovat lisäarvoa ja hyötyä uusille ja nykyisille asiakkaillemme.”, toteaa Avidly Oulun tuore Account Director Tiina Koskela.

“Otamme uuden avidlyläisen innokkaina vastaan ja meillä on vahva luotto Tiinan mukanaan tuomaan markkinoinnin ja myynnin asiantuntijuuteen. Myynnin ja asiakkuuksien hoidon resurssien lisääminen on meille tärkeä satsaus. Haluamme tarjota entistä parempaa palvelua sekä Oulussa että kaikilla muilla 11 Suomen toimistoillamme ja ulkomaan toimistoillamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.”, Avidly Oulun luova johtaja Petri Pitkänen sanoo. 

Avidly ja Koskela ovat myös onneksi jo vanhoja tuttuja mm. Mainostajan Foorumin yhteistyön kautta. Tiinan voikin tavata Mainostajan Foorumissa 20.11.2019 Teatteri Riossa!

Takaisin