Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

SJ Gaming ja Codemate kehittävät yhdessä esports sceneä

Tiedote. Julkaistu: 10.09.2019, 07:00
Codemate

SJ Gamingin taustaorganisaatio​ ​SJ Esports Oy ​ja luova teknologiatalo ​Codemate Oy​ ​ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus tekee Codematesta SJ Esportsin digipartnerin, joka tuottaa kaikki sen liiketoiminnan tarvitsemat digitaaliset ratkaisut ja palvelumuotoilun.

SJ Gamingin kilpajoukkue on tuore Suomen mestari, Finnish Esports Leaguen (FEL) hallitseva CSGO-mestari ja Telia Esports Seriesin hopeajoukkue. Kilpajoukkueen taustaorganisaatiossa vaikuttaa joukko e-urheilun, pesäpallon sekä brändäyksen ammattilaisia ja nyt Codematen mukaantulon myötä joukko vahvistuu myös design- ja teknologiaosaamisella.

Codemate ja SJG ovat jo kovaa vauhtia työstämässä yhdessä uudenlaista e-urheilun ympäristöä. I​deana on kehittää perinteisestä urheiluseuratoiminnasta nykyaikainen versio e-urheilua varten.

E-urheilulla on hyvin lyhyt historia ja vaikka se on noussut otsikoihin, esimerkiksi hyvin harva vanhempi tuntee lajia.

Codematella toivotaan, että yhteistyössä SJG:n kanssa voidaan vaikuttaa siihen, että e-urheilun kulttuuri muotoutuu vastuulliseksi ja kehittäväksi. Yritysten ideana on mahdollistaa innokkaan nuoren kasvu e-urheilijaksi, jolla on terveet elämäntavat, suunta ja lähipiirinsä tuki.

“SJ Gaming haluaa olla vahvasti kehittämässä e-urheilua vastuullisemmaksi, yhteisöllisemmäksi ja kehittävämmäksi. On aivan loistavaa, että saimme mukaan Codematen, jonka porukalla on sekä vahva tekkis- ja design-osaaminen että myös harrastuneisuutta esportsista josta ammentaa”, sanoo SJ Esports Oy:n toimitusjohtaja Jari Karlsson.

“Meillä on työntekijöitä, jotka harrastavat yhdessä pelaamista ja mikä sen mukavampaa kuin, että osa on nyt myös työajalla kehittämässä esports kuvioita”, kertoo Codemate Oy:n toimitusjohtaja Toni Piirainen.

Piiraisella itsellään on vahva urheilutausta uinnin parista. Piirainen toimii sekä Codematen toimitusjohtajana että valmentaa Suomen naisten uintimaajoukkuetta.

Piirainen on myös Swimming Club Vuokatin Jenna Laukkasen henkilökohtainen valmentaja.

Codemate on kokenut digipartneri urheiluseuroille ja toimii mm. jalkapallojoukkue AC Oulun pitkäaikaisena digikumppanina.

“Nyt työstetään täysillä e-urheilulle uudenlaista ympäristöä mutta varmasti ehditään Codematen porukalla myös Hartwall-Areenalle kannustamaan SJG:tä Arctic Invitation -turnaukseen, jossa he ovat Suomen edustajina”, Piirainen intoilee.

Lisätietoja

Toni Piirainen,
Toimitusjohtaja, Codemate Oy
044 730 1636

Jari Karlsson,
Toimitusjohtaja, SJ Esports Oy
040 196 1744

Mediatiedustelut:
Sanna Wennerstrand,
Viestintäpäällikkö, Codemate Oy
sanna.wennerstrand@codemate.com, 
040 570 2432

Codemate on 100 työntekijän ohjelmistokehitysyritys, jonka toimistot ovat Oulussa, Helsingissä ja Kaakkois-Aasiassa. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli 5,4 miljoonaa euroa.  Codemate on mukana Mimmitkoodaa -projektissa ja on Ohjelmistoyrittäjtä ry:n jäsen. Järjestää meetup-tapahtumia ohjelmistokehittäjille.

Takaisin