Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Carement Oy ja Infrap Oy yhdistyvät yhdeksi yhtiöksi 1.7.2019 alkaen

Carement Oy ja Infrap Oy yhdistyvät yhdeksi yhtiöksi 1.7.2019 alkaen, kun Infrap Oy sulautuu Carement Oy:öön. Jatkossa toimimme yhteisellä nimellä Infrap Oy.

Yhdistymisen taustalla on pitkäaikainen ja tiivis yhtiöiden välinen yhteistyö eri hankkeissa, sekä halu kehittää palveluitamme ja toimintojamme entistä paremmiksi asiakkaidemme suuntaan.

“Tämä on luonnollinen ja merkittävä seuraava askel menestyneiden yhtiöidemme välisessä yhteistyössä, joka on toiminut tähänkin saakka erinomaisesti. Odotan innolla, että pääsemme kehittämään toimintaamme ollaksemme jatkossa entistä vahvempi ja parempi kumppani asiakkaidemme suuntaan ja samalla turvallinen, vuorovaikutteinen ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet tarjoava työpaikka työntekijöillemme, jotka ovat alan ykkösosaajia Suomessa”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Juurikka.

“Alalla tarvitaan rakennuttamiseen ja projektinjohtoon erikoistunutta riippumatonta toimijaa. Palvelumme perustuvat tilaajalähtöiseen, räätälöityyn toimintamalliin ja yhdistymällä voimme jatkossa tarjota laajan kirjon palveluita ns. yhdeltä luukulta. Jatkossa toimipisteverkkomme mahdollistaa palvelujemme kehittämisen ja tarjonnan laajemmalla alueella paikallisesti, erityisesti mm. vesihuolto- ja teollisuusrakentamisen toimialueella”, täydentää hallituksen puheenjohtaja Tero Heiskanen.

Muutoksella ei ole vaikutusta vastuisiin ja velvoitteisiin Carement Oy:n voimassa olevien sopimusten osalta. Tulemme olemaan erikseen yhteydessä Infrap Oy:n voimassa olevien sopimusten osalta jokaiseen asiakkaaseemme ja käymme sopimukset läpi asiakaskohtaisesti. Teemme tarvittavat sopimusten siirrot, sekä muut toimenpiteet, asiakkaan kanssa yhdessä sopimallamme tavalla.

Muutoksen myötä sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@infrap.fi. Löydät meidät myös osoitteesta www.infrap.fi.

Lisätietoja sulautumiseen liittyen: Jouni Juurikka toimitusjohtaja puh. 040 730 2053, Tero Heiskanen hallituksen puheenjohtaja puh. 040 196 4612

Infrap Oy on riippumaton suomalainen infra-alan asiantuntijayritys, jonka omistavat yhtiön toimiva johto & avainhenkilöt. Yhtiön kotipaikka on Oulu ja se työllistää lähes 40 asiantuntijaa valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Takaisin