Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Palkitsemisen iloa 30 vuotta!

11.10.2018

Suomen johtava palkintojen valmistaja, oululainen Pocal Oy täyttää tänä syksynä 30 vuotta. Autotallista alkanut pienimuotoinen yritystoiminta on laajentunut kolmessa vuosikymmenessä maanlaajuiseksi ja nykyään yritys on markkinajohtaja Suomessa. Reilut 10 vuotta sitten omiin tarpeisiin rakennutetut yli 500 neliön tuotanto- ja myymälätilat näkyvällä paikalla Oulussa ovat tulleet tutuiksi erityisesti pohjoissuomalaisille palkitsijoille. Lisäksi viime vuosina toteutetuilla yritys- ja liiketoimintakaupoilla yrityksen asema on vahvistunut edelleen erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Toimintaa asiakkaan ehdoilla

'Vuosikymmenten aikana ovat palkitseminen ja palkitsemisen kohteet muuttuneet. Kun kolmekymmentä vuotta sitten aloitimme, uudistimme samalla markkinarakennetta. Olimme ensimmäinen yritys, joka ryhtyi myymään maahantuomiaan urheilupalkintoja suoraan asiakkaalle. Toinen vastaava yritys, Palkintotukku Oy perustettiin pian sen jälkeen Helsingissä. Tuolloin emme osanneet arvata, että se vajaan kolmenkymmenen vuoden kuluttua olisi tytäryhtiömme.

Olemme aina halunneet panostaa asiakkaillemme tärkeisiin asioihin: nopeisiin ja varmoihin toimituksiin, laajaan valikoimaan, edulliseen hintatasoon ja hyvään palveluun. Toimitusten oikea-aikaisuus ja täsmällisyys on yksi tärkeimmistä kriteereistämme, koemme onnistuneemme siinä erittäin hyvin.

Pyrimme kuuntelemaan asiakkaidemme toiveita tarkasti. Oma suunnittelu ja yhteistyö maailman johtavien toimijoiden kanssa mahdollistaa laajan ja nopeasti uusiutuvan palkintovalikoiman. Tuttujen klassikoiden rinnalle tuomme aina jotain persoonallista ja rohkeaa palkintomaailman trendien huipulta.

Asiantunteva ja sitoutunut henkilökuntamme on yrityksemme voimavara. Haluamme, että asiakkaan on mukava asioida kanssamme ja hoidamme niin pienet kuin isotkin palkintotilaukset huolellisesti. Hyvän henkilökunnan lisäksi meillä on todella mukavat asiakkaat, on ilo toimia tällä alalla, kun ollaan positiivisten asioiden kanssa tekemisissä.' -Tuomo Fält, toimitusjohtaja

Palkitsemisen suosio kasvaa

Palkintojen hintataso on vuosikymmenien aikana laskenut, mikä on tuonut palkinnot entistä enemmän kaikkien saataville, ja internet markkinointikanavana on lisännyt tietoisuutta ja kiinnostusta palkitsemista kohtaan.  Joukkuelajien suuri suosio näkyy myös palkintomallistoissa, joihin lisääntyvässä määrin tuodaan suosituimpien urheilulajien palkintoja. Ehkä näkyvimpänä viime vuosien trendinä voidaan nähdä yritysten palkitsemisen lisääntyminen, niin pienet kuin suuretkin yritykset palkitsevat ansioituneita työntekijöitä ja muistavat avainasiakkaitaan. Perinteisten yritysten ansiomerkkien ja -mitalien lisäksi Pocal Oy valmistaa myös yksilöllisiä muisto- tai kilpailupalkintoja, esimerkiksi tyylikkäitä lasipalkintoja, jotka viimeistellään yrityksen logon ja fontiston avulla juuri oman yrityksen näköisiksi.

Ammattitaitoa ja uusinta teknologiaa

Pocal Oy on perustamisestaan asti kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintamalliaan ja investoinut aina uusimpaan merkintäteknologiaan. Nykyisin valtaosa merkinnöistä tehdään sarjatyönä automatisoiduilla kaiverrus- ja laserlaitteilla, mutta edelleenkin on tuotteita, joihin kaiverrus tehdään käsityönä. Tytäryhtiössä Helsingissä työskentelee käsikaivertajan koulutuksen saanut kokenut kultaseppä, joka kaivertaa monogrammit ja muut arvokkaat merkinnät lasiin, hopeaan tai melkein mihin vain.

Juhlimme saavuttamaamme virstanpylvästä ylpeinä mutta laakereilla lepäämättä - liiketoiminnan kehittäminen jatkuu edelleen asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

Pocal Oy on vuonna 1988 perustettu, suomen johtava urheilupalkitsemiseen keskittynyt yritys. Oulussa sijaitseva myymälä- ja tuotantorakennus on tuttu monille Pohjois-Suomalaisille palkitsijoille. Viime vuosina toteutetut yritys- ja liiketoimintakaupat ovat vankistaneet yrityksen asemaa erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

Pocal Oy, Vesalantie 6, 90410 Oulu
p. 08 5359000
www.pocal.fi

 

Takaisin