Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy on laajentunut Pohjois-Suomeen

Perhe- ja kasvuyritysten liikejuridiikkaan erikoistunut Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy on laajentunut Pohjois-Suomeen perustamalla toimipisteen Ouluun. Yhtiö tarjoaa yli kolmenkymmenen asiantuntijansa ja kansainvälisen verkostonsa voimin vahvaa osaamista kaikilla liikejuridiikan alueilla, mutta palvelee myös yksityisasiakkaita erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Laajentuminen on luonut yhtiölle valtakunnallisen ja kattavan palveluverkoston.

Laajentuminen mahdollistaa yhtiölle päivittäiset asiakaskohtaamiset myös Pohjois-Suomessa, vaikka suuri osa asianajotyöstä hoidetaankin nykyisin verkon ja puhelinyhteyksien kautta.

- Uuden toimipisteen myötä yhtiö kykenee tarjoamaan laadukasta ja henkilökohtaista asiantuntija-apua koko Suomessa. Laajentuminen mahdollistaa myös sen, että useilla eri paikkakunnilla sijaitsevat asiakkaat voivat hoitaa kaikki oikeudelliset asiansa yhteistyössä eri toimistojemme kanssa, kertoo yhtiön toimitusjohtajana ja Suomen Asianajajaliiton puheenjohtajana toimiva asianajaja Jarkko Ruohola.

- Vahva ja laaja-alainen oikeudellinen osaaminen on yhtiömme vahvuus. Kykenemme yhdessä tarjoamaan Pohjois-Suomessa sijaitseville asiakkaillemme erityisasiantuntemusta kaikilla oikeudenaloilla. Tarjoamme lakipalveluneuvontaa myös yhteystyössä Oulun kauppakamarin kanssa, kertoo Oulun toimiston vetäjänä aloittanut asianajaja, varatuomari, KTM Antti Korkeakivi

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:ssä työskentelee yli kolmekymmentä juridiikan ammattilaista. Oulun lisäksi yhtiöllä on toimistot Helsingissä, Turussa, Salossa ja Kuopiossa. Lisäksi yhtiö edustaa Suomessa yksinoikeudella MSI Global Alliance -verkostoa, minkä jäsentoimistoissa työskentelee yli 10 000 asianajajaa ja muuta lakimiestä yli 100 maassa.

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohola
puh. 010 320 8441, sähköposti jarkko.ruohola@lrhto.fi