Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Striim: Arvopapereiden käsittely kirjanpidossa ja verotuksessa

Aika: 11.02.2020 klo 08:45-12:00
Paikka: Striim

Ilmoittaudu

Helsingin seudun kauppakamarin Arvopapereiden käsittely kirjanpidossa ja verotuksessa -valmennus on tiivis paketti ja soveltuu kaikille taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata käsitellä arvopapereita taloushallinnossa ja verotuksessa.

Ohjelmassa muun muassa:

  • arvopapereiden omaisuuslajit
  • arvopaperit eri tulolähteissä
  • arvopapereiden tuottojen käsittely
  • käyttöomaisuusosakkeiden verovapaus
  • arvostus kirjanpidossa ja verotuksessa. 

Järjestäjät: Helsingin seudun kauppakamari ja Oulun kauppakamari

Osallistumismaksu: Kauppakamarien jäsenetuhinta 395 € + alv 24 %, normaalihinta 495 € + alv 24 %. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan Helsingin seudun kauppakamarin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Ohje livestriim-osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 4 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset kirjautumaan tilaisuuteen. Koulutusmateriaali toimitetaan jokaiselle osallistujalle sähköisessä muodossa.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Jaa:
Takaisin