Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Controller Excel -webinaari

Aika: 09.03.2020 klo 10:00-11:30
Paikka: webinaari

Ilmoittaudu

Koulutus sopii kaikille, jotka käyttävät aktiivisesti Exceliä työssään ja ovat kiinnostuneita raportoinnin mahdollisuuksista ja kehittämisestä – erityisesti controllereille, talousjohtajille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille, taloushallinnon ammattilaisille ja raportoinnista vastaaville. Raportointijärjestelmien tuottamien raporttien lisäksi controllerit haluavat tehdä omaa analysointia.

Yhdelle työkalulla, Excelillä, voit yhdistää dataa eri järjestelmistä, tehdä yhteenvedot ja visualisoinnin. Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:
● TALOUSHALLINNON AINEISTON TUONTI JA HALLINTA
• Taloushallinnon järjestelmästä haettu aineisto
• Työkalut tuodun datan muokkaamiseen

● RAPORTOINTI JA YHTEENVEDOT PIVOTILLA
• Pivot-raportin luominen ja muokkaaminen
• Pivot-raportin laskutoimitukset
• Osittaja ja kaavio
• Pivot-raportin päivittäminen

● TALOUSHALLINNON AINEISTOJEN YHDISTÄMINEN
• Eri aineistojen yhdistäminen, esimerkiksi tilikartta, organisaatiokartta, tapahtumat
• Tietomallin käyttö, PowerPivotin esittely

● VISUAALISUUS
• Lukujen havainnollistaminen: liikennemerkit, värisymbolit, kaaviot
• Esittäminen ja PowerPoint, SmartArt-grafiikka

Verkkokoulutukseen osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Saat henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin sähköpostiisi edellisen viikon perjantaina (klo 15 jälkeen). Pääset maanantaina mukaan verkkokoulutukseen klikkaamalla linkkiä. Jos viestiä ei kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. Saat vielä muistutusviestin tuntia ennen verkkokoulutusta.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittauduthan 6.3. klo 12 mennessä: www.lyyti.in/Controller_Excel_webinaari_6407
tai aino.rinta-santti(at)chamber.fi, puh. 050 477 6090

Osallistumismaksu: jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tallenteen katseluoikeus (1 kuukausi).

Lisätietoa: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista paikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme koko osallistumismaksun. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Sairaslomatodistus oikeuttaa kuluttomaan perumiseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin koulutuksissamme. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin