Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

HTK - Hyväksytty toiminnan kehittäjä, Oulu

Aika: 21.04. klo 09:30 - 22.04.2020 klo 16:00
Paikka: Scandic Oulu City

Saaristonkatu 4, Oulu


Ilmoittaudu

Hyväksytty toiminnankehittäjä (HTK) –valmennusohjelman ovat yhdessä rakentaneet Kauppakamari ja Ratkaisutoimisto Seedi. Ohjelma vastaa tämän päivän organisaatioiden kehittämisen haasteisiin. Kahden valmennuspäivän kokonaisuus sopii kaikille paremmasta liiketoiminnasta kiinnostuneille jo päteville toiminnankehittäjille: toimitusjohtajille/kehitysjohtajille, jotka haluavat kehittyä mustan vyön kehittäjiksi.

Mitä HTK tarjoaa sinulle ja yrityksellesi: Koulutuksessa ratkotaan osallistujien organisaatioiden omia liiketoiminnan haasteita pienryhmissä ja jaetaan oppeja. Osallistuja saa uusia ajattelumalleja, työkalupakin ja arvokkaan vertaisverkoston yrityksen toiminnan kehittämiseen. 

Kenelle: Ohjelman osallistujaryhmä koostuu uudistumishaluisista ja -kykyisistä henkilöistä, joilla on mahdollisuus ja kiinnostus organisaationsa kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Lisäksi vaaditaan rohkeutta laittaa itsensä likoon ja jakaa kehitysideoita ja oppeja myös muille.

Kommentteja kurssilta valmistuneilta:

 ”Olen saanut HTK-ohjelmasta erittäin paljon käytäntöön heti vietäviä ideoita sekä toimintamalleja. Osaa toimintamalleista on voinut soveltaa suoraan työpaikalle ja osa on tukenut asiakkaiden osallistamista omaan kehitystyöhön. Keskustelu muiden osallistujien ja vetäjien kanssa on ollut hyvää ja avointa. Teimme myös Seedin Linko-analyysin, josta saimme apua ja pohjaa muutoskyvyn kehittämiseen. Suosittelen ohjelmaa kaikille yrityksille/henkilöille, joilla on kehityshaasteita edessä.”

”HTK-ohjelma on antanut minulle virtaa ja uusia ajatuksia oman toiminnan kehittämiseen. Keskusteluiden pohjalta olen saanut myös varmuutta omien ajatusteni tueksi.

Suosittelen HTK-ohjelmaa kaikille, joilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja sen sisältöön. Tai heille, jotka haluavat päivittää tai tuulettaa omia ajatuksiaan.” 

Asiantuntijana DI, BBA, toimitusjohtaja Marko Parkkinen, Seedi Oy. Parkkisella on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Parkkinen on ollut perustamassa yhteensä 34 yritystä, joista viimeiset 23 hän on perustanut innovaatio- ja konsulttiyhtiönsä Ratkaisutoimisto Seedin aikana vuodesta 2009 alkaen. Samalla Seedi on konsultoinut yli 200 yritystä ja yhteisöä omistamisen, kasvun ja kaupallistamisen alueilla.

Parkkinen on toiminut omien yritystensä lisäksi perheyhtiöiden, pörssiyhtiöiden ja yhdistysten omistamien yhtiöiden hallituksissa. Parkkinen luennoi omistamisesta, hallitustyöskentelystä, markkinoinnista ja mainonnasta sekä liiketoimintamahdollisuuksista.

Parkkiselle myönnettiin vuonna 2005 Mainonnan monitaho -palkkio elämäntyöstään suomalaisen markkinoinnin hyväksi. Vuonna 2010 Tietoviikko lehti valitsi hänet 100 suomalaisen IT vaikuttajan joukkoon. Vuonna 2011 hän pääsi kymmenen finalistin joukkoon Talouselämän nimeämänä innovaatiojohtajana.

Puhujana Parkkinen esittelee avoimesti visioitaan, joista moni on kokenut hyötyneensä ja innostuneensa. Hän liputtaa maalaisjärjen puolesta, ja uskoo, että yritykset tarvitsevat rohkeita kasvutavoitteita, syvempää merkitystä ja hurmaavia kohtaamisia!

Ohjelma:

I päivä klo 9.30–18.00

Päivän aikana tutustutaan henkilökohtaiseen kehittäjäprofiiliin ja eri kyvykkyyksiin kehittämisen mahdollistajana sekä esitellään HTK-ohjelman viitekehys, punainen lanka ja luodaan pohja kehittäjäverkoston toiminnalle. Päivään sisältyy sekä pari- että ryhmätyöskentelyä.

• HTK-ohjelman tavoitteet, viitekehys ja punainen lanka
• Verkottuminen ja verkottumistehtävä
• Kehittäminen, kehittäjäprofiilit, tasapainotetut tiimit
• Ongelmien havaitseminen on suomalaisten organisaatioiden muutoskyvyn suurin ongelma
• Hyvä tavoite ja tavoitteen visualisointi
• Suorituskyky ja muutoskyky
• Digitalisaation tuoma murros sekä tulevaisuuden ottaminen omiin käsiin
• Kehittämisen perusteet/periaatteet: sisäinen kunto, tuloskunto & asiakaskunto

I päivä aikataulu:
9.00 hotelliaamiainen
9.30 koulutus alkaa
12.30 lounas
15.00 iltapäiväkahvi
18.00 koulutus päättyy

II päivä klo 9.00–16.00

Päivän aikana perehdytään tarkemmin kuhunkin kolmeen kehittymisen kivijalkaan: sisäiseen kuntoon, asiakaskuntoon sekä tuloskuntoon. Kunkin osa-alueen kehittämiseen annetaan työkaluja ja vinkkejä. Päivään sisältyy myös pari-/ryhmätyöskentelyä. Kuulemme lisäksi erinomaisia käytännön kokemuksia, kun toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oulu Oy:stä kertoo kuinka yrityksessä käynnistettiin kehitysloikka.

Sisäinen kunto:
Avataan yrityksen sisäisen kunnon osatekijöitä
sekä kehittäjän keinoja ja vaikutusmahdollisuuksia,
tavoitteiden merkitystä ja mm. onnistunutta
tuotekehitysprosessia.
• Sisäisen kunnon kulttuuri: luottamus ja nopeus
• Innovatiivinen tuotekehitys
• Aktiivinen kommunikaatio, sujuvan tiedonkulun varmistaminen
• Kehityksen organisointi ja johtaminen

Asiakaskunto:
Asiakaslähtöisyydestä puhutaan paljon, mutta miten menestyvät yritykset erottuvat tavanomaisista asiakkuuksien hoidossa?
• Lupausten pitäminen ja nopeus
• Asiakkaan kuunteleminen
• Herkkyys ja nopea reagointi
• Kilpailuympäristön seuraaminen
• Asiakaskokemus verkkokaupassa 

Tuloskunto:
Perehdytään yrityksen tuloskunnon keskeisiin elementteihin ja paneudutaan tulevaisuuden menestyksen edellytyksiin.
• Kannattavuuden elementit – mitkä tekijät vaikuttavat erityisen voimakkaasti kannattavuuteen
• Tuottavuden parantaminen ja sen vaikutus kannattavuuteen ja työyhteisöön

II päivä aikataulu:
8.30 hotelliaamiainen
9.00 koulutus alkaa
12.15 lounas
14.15. iltapäiväkahvi
16.00 koulutus päättyy

Tervetuloa!

PDF-ohjelma

Ilmoittauduthan 14.4. mennessä: www.lyyti.in/HTK2020
tai aino.rinta-santti(at)chamber.fi, p. 050 477 6090.

Osallistumismaksu: jäsenetuhinta 680 € + alv 24 %, normaalihinta 800 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu.

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin