Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Lisää työkykyisiä päiviä, Oulu

Aika: 19.02.2020 klo 09:00-12:00
Paikka: Technopolis Ydinkeskusta

Sepänkatu 20, Oulu


Ilmoittaudu

Vain osaava, työkykyinen ja työhaluinen henkilöstö pystyy saavuttamaan toimintanne tavoitteet. Millaisessa iskussa oma henkilöstösi on?

Työkykyjohtaminen on entistä tärkeämpää, kun omista osaajista on pidettävä huolta kiristyvässä kilpailussa. Miten tämä tehdään käytännössä? Tule kuulemaan ja hakemaan uusimmat opit työkykyjohtamisen työkalupakkiin ja viemään opit sujuvasti käytäntöön.

Koulutuksen hyödyt:

  • Ymmärrät sairauspoissaolojen ennenaikaisten eläköitymisten tyypilliset syyt ja tekemättömän työn kustannukset sekä niiden vähentämisen keinot
  • Saat konkreettisia välineitä sairauspoissaolojen vähentämiseen: Mitkä ovat työpaikan keinot? Mitä työterveyshuollolta voi odottaa? Miten muut työkykykumppanit tulevat avuksi?
  • Kuulet onnistuneita case- esimerkkejä työkykyriskien hallinnasta

Kohderyhmä:
Valmennus on tarkoitettu HR:lle, johdolle ja esimiehille sekä työsuojelun edustajille, jotka haluavat lisätä työkykyisiä päiviä organisaatiossaan.

Valmistautuminen valmennukseen:
Saat valmennuksesta vielä enemmän irti, jos tutustut ennakkoon ja otat mukaasi valmennukseen organisaatiosi sairauspoissaolotilastot, tiedot eläkemaksuluokastanne ja sen kehityksestä

Valmennukset toteuttaa KOHO Consulting OY:n asiantuntijat Tiina Kesti ja Esko Piirainen. KOHO on työkykyjohtamisen ja työterveysyhteistyön uudistamiseen erikoistunut toteuttaja ja neuvonantaja. KOHO auttaa organisaatiota menestymään lisäämällä työkykyisiä päiviä.


Tiina Kesti toimii johtavana työkykyasiantuntijana ja yrittäjänä KOHO Consultingissa. Hän on liiketoimintalähtöinen työkykyjohtamisen kehittäjä ja innostava, käytännönläheinen sparraaja. Tiinalla (PsM) on 20 vuoden kokemus johdon konsultoinnista ja hän on työskennellyt johto-, esimies ja asiantuntijatehtävissä työterveyshuolloissa, eläkeyhtiössä sekä kuntoutuksessa. Hänen erikoisosaamistaan on työterveysyhteistyön optimointi ja tehostaminen sekä työterveyden kilpailutukset, joissa hän on sparrannut kymmeniä organisaatioita eri toimialoilta.

Esko Piirainen on työkykyjohtamisen ja vakuuttamisen erikoisasiantuntija ja yrittäjä. Eskolla on yli 30 v kokemus työkykyjohtamisen ja henkilövakuuttamisen alalta erilaisista johto- ja asiantuntijatehtävistä. Hänen erikoisosaamistaan ovat mm. henkilöriskien ja työkyvyttömyyskustannuksien hallinta ja työterveyspalvelua täydentävät vakuutusratkaisut.

Ohjelma

8.45 aamukahvi
9.00 koulutus alkaa

Tekemätön työ maksaa: sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyseläkkeiden hinta ja keskeiset syyt

  • Miten vaikutan näihin kustannuksiin käytännössä?
  • Säästöeurot ja menestyseurot työkykyjohtamisessa; mahdollisuudet omassa organisaatiossa

Työpaikan keinot:

  • Arkijohtaminen kuntoon- varhainen tuki hyötykäyttöön- työ muokattavaksi- sujuva paluu työhön
  • Poissaolojen syynä mielenterveyssyyt ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet: mihin työantaja voi vaikuttaa?
  • Kaikki ei johdukaan työstä! Entä jos haasteena onkin arkiuupumus ja siviilielämän vaikeudet?

Miten haastat työkykykumppanit (työterveys, eläkeyhtiö, tapaturmayhtiö) mukaan parempaan yhteistyöhön

  • Näin saat työterveyshuollon yhteistyöllä parempaa vaikuttavuutta
  • Työeläkeyhtiön palvelut hyötykäyttöön

Näin sen voi tehdä käytännössä: Case- esimerkit
Yhteenveto
12.00 Koulutus päättyy lounaaseen

PDF-ohjelma

Ilmoittauduthan 16.2 mennessä: www.lyyti.in/lisaatyokykyisiapaivia
tai aino.rinta-santti(at)chamber.fi, p. 050 477 6090.

Osallistumismaksu: Osallistuminen päivän molempiin koulutuksiin (iltapäivällä Optimoi yrityksesi työterveyspalvelut) jäsenetuhinta: 455 € + alv 24 %, normaalihinta 640 € + alv 24 %. Osallistuminen puolen päivän koulutukseen: jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu.

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin