Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Raportointi PowerPivotilla -webinaari

Aika: 06.06.2016 klo 14:00-15:00
Paikka: Webinaari

Ilmoittaudu

"PowerPivot on controllerin unelma!"

”PowerPivotin avulla pystyn yhdistämään helposti tietoa eri järjestelmistä. Työaikaa säästyy huomattavasti!”

Haluatko tehdä yhteenvetoja ja raportteja useamman järjestelmän tiedoista? Kuinka siirtää aikaa raporttien tekemisestä niiden tulkintaan? Haluatko varmistua tiedon luotettavuudesta ja pienentää virheiden riskiä?

PowerPivot on tehnyt Excelistä raportointijärjestelmän – miten? Koulutuksessa opit hyödyntämään PowerPivot for Excel 2010/2013 -raportointityökaluja vaativassa raportoinnissa.

Excel-webinaarit sopivat Excel 2007, 2010 ja 2013 -käyttäjille. Koulutukset pidetään Excel 2013 -versiolla. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat Sari Suominen, Jarkko Suominen ja Arja Kuukkanen Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

• Katsaus Microsoftin BI –tuotteisiin
• Kuinka saan PowerPivotin käyttööni?
• Kuinka tuon PowerPivottiin dataa järjestelmistä?
• Kuinka yhdistän eri järjestelmistä ja tietokannoista tuotua dataa?
• Miten laskenta toteutetaan PowerPivotissa?
• Kuinka esitän PowerPivot-aineistoa Pivot-raportointityökaluilla?

Muutokset mahdollisia.


Ilmoittautuminen: 30.5.2016 mennessä TÄSTÄ
tai jaana.aunola@chamber.fi, p. 050 408 0663.

Osallistumismaksu: Kauppakamarin jäsenet 80 € + alv 24 %, ei-jäsenet 110 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy verkkokoulutusaiheen pikaopas, verkkokoulutustekniikka ja tallenteen katseluoikeus (2 viikkoa).

Lisätiedot: Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus@chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

 

Jaa:
Takaisin