Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana, striimi

Aika: 26.04.2021 klo 12:30-16:00
Paikka: Etä (striimi)


Osallistava valmennus on tarkoitettu hallituksen ja johtoryhmän jäsenille sekä johtotehtävistä kiinnostuneille. Valmennuksessa keskitytään erityisesti hallituksen ja johtoryhmän vastuiden, valtuuksien ja keskinäisen työnjaon selkeyttämiseen sekä päätöksentekoprosessin sujuvoittamiseen ja yhteistyön parantamiseen.

Suosittelemme valmennusta erityisesti hallituksen puheenjohtaja - toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja työpareille. 

Asiantuntijat MBA Aija Bärlund ja VT Katri Sipilä ovat Deve Partnersin perustajia, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjiä. Molemmat ovat yrittäjiä ja toimineet liiketoimintavastuussa toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä ja puheenjohtajina yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin sekä Deve Partners kanssa.

Ohjelma:

  • Hallituksen ja johtoryhmän roolit, vastuut ja valtuudet
  • Perusasiat kuntoon: talous, rahoitus, osaamiset, kyvykkyydet, teknologiat, kumppanit
  • Yrityskulttuuri muutosvalmiuden varmistajana
  • Yhteisen tilannekuvan ja tahtotilan kirkastaminen
  • Voittajatiimien rakentaminen
  • Arvoa luova vuorovaikutus

Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu: 
https://www.kauppakamarikauppa.fi/koulutukset/hallituksen-ja-johtoryhman-yhteistyo-menestyksen-mahdollistajana-26-4-2021.html

Osallistumismaksu: jäsenhinta 390 € + alv 24 %, hinta 490 € + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjeet striimiin osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Lisätiedot: asiakaspalvelu puh. +09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin