Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Digitaalisen markkinoinnin strategia, striimi

Aika: 13.04.2021 klo 08:45-15:30
Paikka: Etä (striimi)

Ilmoittaudu

Digitaalisen markkinoinnin strategia koostuu pitkällä tähtäimellä brändin kilpailukykyä rakentavan brändimarkkinoinnin ja lyhyen aikavälin taktisemman, toimenpiteisiin tähtäävän markkinoinnin kokonaisuuksista. Liiketoiminnassa digitaaliselle markkinoinnille asetetaan kuitenkin aina kaupallisia tavoitteita, jolloin perimmäinen tarkoitus on myynnin kasvattaminen. Tässä koulutuksessa perehdytään digitaalisen markkinoinnin strategiaan ja digitaalisen markkinoinnin osa-alueisiin.

Tervetuloa koulutukseen!

Ohjelma:

8.50
Yhteyden avaaminen

9.00
Digitaalisen markkinoinnin strategia

  • digitaalinen markkinointi
  • klikin metsästyksestä brändin rakentamiseen
  • digitaalinen markkinointi perustuu brändin strategiaan
  • digitaalinen läsnäolo brändikohtaamisessa
  • digitaalisen markkinoinnin strategiassa alkuun
  • digitaalisen markkinoinnin osa-alueet
     

15.30
Tilaisuus päättyy

Aikataulu:
Taukoja noin tunnin välein 5-8 min., lounastauko klo 12.00-12.30

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Ilmoittautuminen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/koulutukset/digitaalisen-markkinoinnin-strategia-13-4-2021.html

Osallistumismaksu: jäsenhinta 495 € + alv 24 %, hinta 695 € + alv 24 %. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjeet striimiin osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Lisätiedot: asiakaspalvelu puh. +09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin