Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

STRIIMI: Tehokoulutus: Arvonlisäverotuksen vähennysoikeus - verohallinnon uusi ohje

Aika: 30.03.2021 klo 09:30-11:30
Paikka: Etä


Ilmoittaudu

Arvonlisäveron vähennysoikeus on eräs keskeisimmästä menettelyistä arvonlisäverojärjestelmän toimivuuden kannalta.

Vähennysoikeuteen liittyy esimerkiksi kysymyksiä siitä, mitä kuluja saa vähentää ja miten liiketoiminnan luonne voi vaikuttaa vähennysoikeuteen. Vähennysoikeuden vaikeimmat kysymykset liittyvät usein tilanteisiin, joissa on kyse osakkeiden ostoon, omistamiseen tai myyntiin liittyvistä kuluista. Myös kiinteistöosakeyhtiöiden tilanteisiin voi liittyä samankaltaisia vaikeita kysymyksiä.

Verohallinto on pyrkinyt ottamaan kantaa näihin tilanteisiin ohjeellaan, jota on päivitetty viime syksynä. Koulutuksessa keskitytään kyseisen ohjeen päivityksiin ja siinä esitettyihin kannanottoihin. Koulutuksessa avataan myös käytännön tilanteita ja selvitetään unionin tuomioistuimen oikeuskäytännön vaikutusta kansallisten tilanteiden ratkaisemiseen.

Koulutuksen asiantuntijana toimii Senior Associate Eero Männistö asianajotoimisto Roschier Oy:stä.

Tervetuloa koulutukseen!


Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Ilmoittautuminen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/koulutukset/tehokoulutus-arvonlisaverotuksen-vahennysoikeus-verohallinnon-uusi-ohje-30-3-2021.html

Osallistumismaksu: jäsenhinta 250 € + alv 24 %, hinta 350 € + alv 24 %. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjeet striimiin osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Lisätiedot: asiakaspalvelu puh. +09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin