Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Yritysverotuksen tietoisku, striimi

Aika: 16.04.2021 klo 09:00-12:00
Paikka: Etä (striimi)


Ilmoittaudu

Tiedot veroperusteista ja verotusmenettelystä on välttämätöntä päivittää viimeistään nyt.

Helsingin seudun kauppakakamarin valmennuksessa kuulet, miten verolainsäädännön sekä verotusmenettelyn muutokset vaikuttavat sinun työhösi.

  • Mikä on muuttunut ja miten?
  • Miten muutokset vaikuttavat kerättäviin ja ilmoitettaviin tietoihin?

Tervetuloa päivittämään tietosi verotuksesta!

Asiantuntijana veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari. Koivumäki on ollut vuoden 2012 alusta lähtien KauppakamariTiedon Vero-teoksen kirjoittaja. Hänellä on pitkä kokemus tilitoimistoalalta ja verohallinnosta. Koivumäki on kirjoittanut Hannele Lindforsin kanssa teokset Pk-yrityksen taloushallinto käytännönläheisesti (2012) ja Tilinpäätöksestä veroilmoitukseen käytännönläheisesti (2011, 2014).

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.


Lue lisää ja ilmoittaudu: 
https://www.kauppakamarikauppa.fi/yritysverotuksen-tietoisku-16-4-2021.html

Osallistumismaksu: jäsenhinta 395 € + alv 24 %, hinta 495 € + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Ohjeet striimiin osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Lisätiedot: asiakaspalvelu puh. +09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin