Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

ETÄ: Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä

Aika: 18.03. klo 12:00 - 31.03.2021 klo 15:00
Paikka: Etä


Ilmoittaudu

Älä jää tuleen makaamaan tapaamisten estyessä vaan riuhtaise itsesi etämyynnin ammattilaiseksi ja kotiuta maailmalle jääneet kaupat!

Vahvista omaa ja organisaatiosi kilpailukykyä ja osallistu kaksiosaiseen Vakuuttavuus ja vaikuttavuus etämyynnissä -valmennukseen, joka on suunnattu omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille! Aina on tärkeää kehittää omaa osaamista -lopulta se näkyy viivan alla.

Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita:
- vuorovaikutteisuus ja asiakkaan kohtaaminen etämyynnissä
- asiakkaan odotusten täyttäminen ja ylittäminen

Valmennuspäivien välissä osallistujat valmistavat myyntityöhönsä liittyvän etämyyntidemon. Etämyyntidemot pidetään valmennuksen toisessa osassa. Demojen purku tapahtuu etänä pienryhmissä. Osallistujat saavat demostaan palautteen.

Hyödynnä valmennus myös verkostoitumisen ja uusien liidien kannalta! Valmennus on suunnattu kaikille myyjille ja asiantuntijoille, jotka myyvät palveluita, tuotteita tai ideoita. Valmennuksen jälkeen työskentelysi on tehokkaampaa ja tulosorientoituneempaa, joten myös työn mielekkyys kasvaa ja tulokset paranevat.

Ohjelma

Etävalmennus 1:

  • miten teen etämyyntitapaamisesta kiinnostavan
  • miten saan asiakkaan osallistumaan
  • miten kohtaan asiakkaan ja rakennan luottamusta etämyyntitapaamisessa
  • miten täytän ja ylitän asiakkaan odotukset

Etävalmennus 2:

  • etämyyntidemot
  • valmentajan ja myyjäkollegoiden palaute

Aikataulu

Kukin osallistuja osallistuu valmennuksen ensimmäiseen osaan 18.3.2021 klo 12-15 sekä YHTEEN seuraavista harjoitusryhmistä:

  • 25.3. klo 9-12 ryhmä 1
  • 25.3. klo 13-16 ryhmä 2
  • 31.3. klo 12-15 ryhmä 3

Kurssilla tullaan käyttämään kamerayhteyttä molemmilla valmennuskerroilla. Varauduthan siis olemaan ääni- ja kamerayhteydessä!

Tervetuloa mukaan!

Asiantuntijana viestintävalmentaja Terhi Meriläinen Puheosuuskunta Vokomotiivi. Terhillä on kattavasti kokemusta myyntiin liittyvien viestintätarpeiden, vuorovaikutustaitojen, viestintätyylien ja kuuntelemisen valmentamisesta. Hän on puheviestinnän maisteri (FM) ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka on aiemmin sekä kouluttanut viestinnän ja vaikuttamisen teemoja useissa koulutusorganisaatioissa että toiminut viestintä- ja henkilöstöpäällikkönä IT-alan organisaatiossa. Terhin valmennuksissa erilaiset oppijat tulevat huomioiduiksi ja tieto johtaa käytännön toimiin. Osallistujat myös saavat konkreettisia työvälineitä työarjen sujuvoittamiseen.

Lue Terhin kirjoitus Koulutusblogistamme


Tämä koulutus järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. 

Ilmoittaudu: www.kauppakamarikauppa.fi/vakuuttavuus-ja-vaikuttavuus-etamyynnissa-18-3-2021.html

Osallistumismaksu: jäsenhinta 495 € + alv 24 %, hinta 695 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento ja materiaali.

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan koulutuksiimme, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Koulutusmateriaalin hinta: -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.

Oheet striimiin osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Lisätiedot: Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, 06 429 8100, ep(at)kauppakamari.fi

Perumisehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin