Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Talousviestintää epävarmuudessa -miten kommunikoida, kun toimintaympäristö muuttuu? -webinaari, peruttu

Aika: 03.09.2020 klo 09:00-12:00
Paikka: webinaari


Ilmoittaudu

Taloustiedon ajantasaisuus ja olennaisten tietojen kommunikointi korostuvat, kun toimintaympäristö muuttuu. Epävarmuudessa tiedon tarve on suuri. Numeroiden taustat, perustelut ja tiedon visuaalisuus korostuvat. Havainnollisesti esitetyt ja hyvin perustellut numerot helpottavat päättäjien päätöksentekoa ja auttavat henkilöstöä hahmottamaan missä mennään. Henkilöstön tietoisuus ja ymmärrys numeroista ja tavoitteista vahvistavat itseohjautuvuutta.    

Koulutus on suunnattu yritysjohdolle, taloushallinnon asiantuntijoille sekä viestinnän parissa työskenteleville.

Ohjelma:

Talousviestinnän ja vuorovaikutuksen merkitys epävarmassa tilanteessa

  • mistä uusi suunta – strategia, tavoitteet, vastuullisuus?  

Muutos hallituksen, liiketoimintajohdon, henkilöstön ja luottamusmiesten silmin

  • perustellun tiedon tarve on suuri ja vaihtelee   

Vinkkejä miten kommunikoida lyhyesti, havainnollisesti ja vaikuttavasti

Aikataulu:

8.50 yhteyden avaus
9.00. koulutus alkaa
12.00 koulutus päättyy

Asiantuntijana filosofian kandidaatti, viestintäkonsultti Maija Harsu, MH Consulting. Harsulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista rahoituksen ja viestinnän tehtävistä sekä laaja käytännön viestinnän kokemus niin pankki-, teollisuus- kuin viestintäsektoriltakin. Tällä hetkellä hän toimii omassa yrityksessään ja konsultoi, kouluttaa ja coachaa johtoryhmiä, viestintäosastoja ja tiimejä. Harsulla on asiakkaina pörssiyhtiöitä ja pk-yrityksiä, jotka haluavat kehittää strategista viestintäänsä, talouden raportoinnin osaamistaan ja viedä läpi muutoksia onnistuneesti.

Tervetuloa!

Webinaarin ohjeet:  Saat ennen tilaisuutta sähköpostiisi ohjeet koulutukseen osallistumisesta. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

Ilmoittaudu 2.9. klo 12 mennessä: www.lyyti.in/Talousviestintaa_epavarmuudessa

Osallistumismaksu: jäsenetuhinta 280€ + alv 24%, hinta 405€ + alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. 

Peruutusehto: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin