Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Talouden johtaminen -webinaari

Aika: 03.11.2020 klo 09:00-12:00
Paikka: webinaari


Ilmoittaudu

Johtaminen tehostuu - seuraako henkilöstösi osaaminen mukana kehityksessä? Talous on johtamisen tärkein tukityöväline.

Jos johtamista tarkastelee talouden silmin, voidaan todeta, ettei kassavirtaa, kuten ei myöskään taloutta ylipäätään tarvitse edes johtaa. Sitä vastoin toimintaa johdetaan.

”Talouden johtaminen” -koulutus tehostaa johtamista ja seurantaa sekä antaa eväät käyttää talouden tarkinta mittaria, konkreettista rahaa, johtamisen todellisena tukityövälineenä. Lisäksi koulutus tuo esille, miten kassavirtatulos johtamisen tukena auttaa lisäämään reagointikykyä sekä reaktionopeutta.
Koulutuksen aikana esitellyt case-tapaukset antavat apuvälineitä siihen, miten soveltaa talouden tarkinta mittaria omassa operatiivisessa ja strategisessa johtamisessa. Lisäksi koulutuksessa tulee esille mitä liiketoimintaan vaikuttavia mittareita ja tekijöitä on seurattava huolella ja miksi niistä on hyötyä johtamisen tukityövälineenä yrityksen prosesseissa tapahtuvien muutosten osoittajana.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille.

Miksi osallistua koulutukseen?
1. Saat eturivin paikalta tietoa siitä, miten johtaminen on jo muuttunut sekä miten se on muuttumassa!
2. Opit kassavirtatuloksien menetelmää, vertailtavuutta sekä eroavaisuuksia virallisiin tuloksiin nähden!
3. Opit ymmärtämään, millä tavoin laskettu kassavirtatulos toimii parhaiten johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen apuvälineenä. Lisäksi opitaan lisää siitä, mitä johtaminen tarkoittaa – joko organisaatioissa työskentelevien ihmisten johtaminen tai sitten oman työn johtaminen!
4. Yrityselämän case-esimerkkien avulla saat apuvälineitä siihen, miten soveltaa talouden tarkinta mittaria omassa operatiivisessa ja strategisessa johtamisessa!

Asiantuntijana LJK, pääanalyytikko, hallituksen pj, Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen Riku Lehtinen, Strategic Accounting Finland Oy. Riku on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä ja ihmisiä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vuodesta 1976 lähtien. Riku on analysoinut neljällä vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa muun muassa johtamisen, markkinoinnin, tuotannon, prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, fuusioiden sekä konsernikokonaisuuksien ja niiden osien näkökulmista.

Ohjelma:

Johtaminen muuttuu – entä johtamisen työvälineet?

  • Hinta-, kustannus-, laatu-, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskilpailusta johtamisen tehostamiskilpailuun
  • Kassavirtatulos johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tukena
  • Useita tosielämään pohjaavia esimerkkejä

Miten kassavirtatulos lasketaan ja miten se tukee johtamista?

  • Konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostaminen kassavirtatulosodotusten ja automaattiennusteiden avulla
  • Valmis Excel-pohja kassavirtatuloslaskentaan

Talous johtamisen tukena - Tuotannon (toiminnan), markkinoinnin, henkilöstön- ja muiden resurssien näkökulmat?

  • Miten talouden tarkin mittari, konkreettinen raha, toimii johtamisen todellisena tukityövälineenä
  • Miten sovelletaan omassa operatiivisessa ja/tai strategisessa johtamisessa
  • Esimerkkejä tosielämästä

Tervetuloa!

Webinaarin ohjeet: Saat ennen tilaisuutta sähköpostiisi ohjeet osallistumisesta. Osallistu omalta koneeltasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet. Webinaari toteutetaan livenä, voit esittää kysymyksiä sekä osallistua keskusteluun.

Ilmoittaudu: www.lyyti.fi/reg/taloudenjohtaminenwebinaari

Osallistumismaksu: jäsenhinta 280€ + alv 24%, hinta 405€ + alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. 

Peruutusehto: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin