Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Älykäs myynti - myyntitaitojen kehittämispäivä, Oulu, peruttu

Aika: 16.09.2020 klo 09:00-16:00
Paikka: Scandic Oulu City

Saaristonkatu 4, Oulu


Ilmoittaudu

Valmennuspäivä on tarkoitettu kaikille henkilökohtaista myyntityötä tekeville ja omien myyntitaitojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat kehittää myyntiosaamistaan niin kasvotusten kuin verkossa tapahtuvilla tapaamisilla.

Toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten myötä myyntitaidon merkitys tulee korostumaan tulevaisuudessa. Myynnin kyky reagoida muutoksiin ja kokonaisuuksien ymmärtäminen nousevat entistä merkittävämpään asemaan kun asiakaskohtaamisten odotukset lisäarvon tuottamisesta kasvavat. Päivän aikana on tarkoitus yhdessä selkeyttää myynnissä menestymisen ”salaisuuksia” mm.

  • Mitä älykäs myynti on?
  • Mihin juuri minun/meidän pitää panostaa tekemisessä (jaettu ymmärrys)
  • Miten hyödynnän toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset?
  • Miten tiedostamme asiakkaan tarpeet?

Valmennuspäivän jälkeen sinulla on selkeä käsitys asioista, joihin juuri sinun pitää panostaa saavuttaaksesi tavoitteesi helpommin.

Aikataulu:

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Ymmärrys myynnistä
Myyntiin liittyvät vuorovaikutustilanteet
Miten varmistetaan myyntitavoitteiden saavuttaminen?
12.00-12.45 lounas
14.30 iltapäiväkahvi
16.00 Tilaisuus päättyy 

Asiantuntijana tiedolla johtamisen valmentaja Petri Kiikkinen, Innolink. Kiikkinen on työskennellyt myyntitehtävien ja myyntivalmennuksen parissa Mercuri Internationalissa, Canonilla ja Installa. Hän on myös toiminut yrittäjänä. Tiedolla johtamisen valmentajana Petrin erityisosaamista ovat myynnin valmentavan johtamisen, myynnin, asiakaspalvelun sekä toimintatapojen/prosessien kehittäminen. Kiikkisen käytännönläheiset myyntivalmennukset pohjautuvat omakohtaisiin oppeihin yritys- ja urheilumaailmasta. Menestyksen suurin salaisuus on perusasioiden ylivoimainen hallinta käytännössä.

Ilmoittaudu 10.9. mennessä: www.lyyti.in/alykas_myynti
tai aino.rinta-santti(at)chamber.fi, p. 050 477 6090.

Osallistumismaksu: jäsenhinta 370 € + alv 24 %, hinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu.

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, p. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Perumisehdot: Viikkoa ennen perutuista kurssipaikoista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kahta päivää ennen tilaisuutta tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Sähköisen materiaalin tilanneilta perimme kuitenkin materiaalin hinnan, jos materiaali on jo lähetetty ennen perumista. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Jaa:
Takaisin