Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi

Projektikoordinaattorin paikka avoinna

12.01.2021

Avoinna PROJEKTIKOORDINAATTORIN määräaikainen tehtävä Oulu Talent Hub hankkeessa. Hankekoordinaattorin työtehtävät jakautuvat 50/50 suhteessa Oulun kauppakamarin ja Koulutuskuntayhtymä OSAOn tehtäviin.

Projektikoordinaattorina toimit Oulu Talent Hub verkoston jäsenten; Business Oulun, Oulun kauppakamarin, Koulutuskuntayhtymä OSAOn, Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun ja yritysten ja opiskelijoiden rajapinnassa.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa yritysten ja osaajien tarpeiden kohtauttaminen, yritysten mentorointiverkoston suunnittelu ja toteutus, osallistumista verkoston toimenpiteisiin esim. asenneilmapiiriin vaikuttaminen, tapahtumien järjestämistä, ESR-hankehallintoa sekä yleisiä Oulu Talent Hub hankkeen työtehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön sekä Oulu Talent Hub verkoston jäsenten kanssa.

Projektikoordinaattorilta edellytetään vähintään korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistotasoista tutkintoa tehtävään soveltuvalta alalta, yhteistyökykyä, tiimityötaitoja sekä palveluhenkistä toimintatapaa. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä kykyä omatoimiseen työskentelyyn. Olet ulospäin suuntautunut ja työhön tarttuva henkilö. Tehtävä tulee sisältämään vaihtelevia työtehtäviä Oulun kauppakamarin alueella, työllistävien yritysten ja kansainvälisten opiskelijoiden / osaajien parissa.

Projektikoordinaattorilta odotetaan alueen elinkeinoelämän ja yleistä peruskoulutuksen jälkeisen koulutuksen tuntemusta. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta elinkeinojen kehittämisestä. Työpaikan pääasiallinen kieli on suomi, mutta tulet tarvitsemaan ainakin englannin kieltä työssäsi.

Hankkeen kesto on 24 kuukautta. Tehtävä on määräaikainen hankkeen toteutusajan puitteissa. Tehtävään valitun henkilön toivotaan aloittavan uudessa työtehtävässä mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Tehtävässä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on toimitettava 26.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekryoulu@chamber.fi. Hakemuksen tulee sisältää vapaamuotoinen hakemusosa ja CV.

Lisätietoja luottamuksellisen sähköpostin lähettämisestä Oulun kauppakamariin kotisivuiltamme www.oulunkauppakamari.fi/yhteystiedot/turvapostimme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Juurikka, 050-9190576, Oulun kauppakamari (soittoajat: ke 13.1. klo 12-15, ma 18.1. klo 12-15, ma 25.1. klo 9-11).

Linkki hankkeen esittelyyn: