Kasvu Open - Koolla on väliä -kiertue Oulussa 6.2.2020

15.01.2020

Santa Park – Arctic Worldin toimitusjohtaja Ilkka Länkinen vie kuulijansa Kasvupolulle Oulun tapahtumassa Technopolis Peltolassa.

Oulun kauppakamari on kumppanina yritysten sparrausohjelma Kasvu Openin Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Kasvupoluilla. Kasvu Open täyttää 10-vuotta vuonna 2020 ja juhlavuoden kunniaksi Kasvu Open järjestää kuusi maksutonta kasvuyrittäjyyden täyteistä tapahtumapäivää ympäri Suomen osana Koolla on väliä -kiertuetta.

Lämpimästi tervetuloa Oulun Koolla on väliä -tapahtumapäivään 6. helmikuuta kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja kasvusta ja yrittäjyydestä, oppimaan uutta, verkostoitumaan kasvun kumppaneiden kanssa ja saamaan tietoa Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolusta, jolle haku on jo auki!

Paikka: Technopolis Peltola, Silfvan-tila, Yrttipellontie 1, Oulu

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan linkin kautta: https://kasvuopen.fi/yritystapahtumat/koolla-on-valia-koko-suomelle/oulu/

Osallistujana saat Koolla on väliä -tapahtumasta:

• intoa kasvamiseen
  • oppeja kasvusta ja yrittäjyydestä
  • sparrausta kasvun eri teemoista
  • rahanarvoisia uusia kontakteja
  • inspiraatiota kasvuyrittäjien tarinoista
  • tietoa Kasvu Openista ja Kasvupolulle osallistumisen mahdollisuuksista

Tässä Oulun päivän ohjelma:

13.00 Tervetuloa!

13.10 Perheyritys Santa Park – Arctic Worldin toimitusjohtaja Ilkka Länkinen