Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Jari Laakso Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n puheenjohtajaksi

15.04.2019


 

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on valinnut uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi Jari Laakson. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Eero Vallström, Anssi Puutio ja Kauko Väinämö. Hallituksessa jatkavat lisäksi Päivi Pitkänen, Sanna Leppänen, Jorma Kivelä ja Jari Tuovinen.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on valtakunnallisen hallituspartneriverkoston jäsen, joka työskentelee alueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistamiseksi erityisesti pk-yritysten hallitustyöskentelyä kehittämällä. Yhdistyksen jäsenet ovat hallitustyöskentelyn ammattilaisia.

”Järjestöllä on 146 jäsentä. Seuraavien vuosien aikana tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärää, kuitenkin siten, että jäsenten osaamistaso säilyy korkeana. Vuoden 2019 teemana on Kasvun hallinta. Teema pyritään huomioimaan järjestettävissä tilaisuuksissa mm. näkökulmana eri asiantuntijapuheenvuoroissa”, kertoo Laakso.

”Toiminnan sisällöllisen kehittämisen ohella tavoitteena on vahvistaa hallitusammattilaisten verkostoamme koko Pohjois-Suomen alueella”, korostaa Laakso.

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) on Tampereen Hallituspartnerit ry:n ja Tampereen kauppakamarin kehittämä valtakunnallinen koulutuskokonaisuus, jossa ovat mukana kaikki manner-Suomen alueelliset kauppakamarit. Pohjois-Suomessa Oulun kauppakamari ja Lapin kauppakamari järjestävät HHJ-koulutuskokonaisuuksia, jotka aktivoivat ja kehittävät pk-yrityksen hallitustyöskentelyä. Koulutukset sopivat hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville.

Tamminen Nuija -palkinto on vuosittain myönnettävä huomionosoitus yritykselle, jossa hyvällä hallitustyöskentelyllä on saavutettu merkittävää arvonnousua. Pohjois-Suomen Hallituspartnerit palkitsi viime vuonna hyvästä hallitustyöstä Tammisella Nuijalla Lapland Hotels Oy:n. Tämän vuoden palkittu yritys julkistetaan 14. toukokuuta.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Jari Laakso, +358 400 587 253, jari(at)valleybros.fi

Toiminnanjohtaja Jorma Hanhimäki, +358 400 388 542, jorma.hanhimaki(at)gmail.com

Jaa: