Henrik Karvonen Koillismaan kauppakamariosaston puheenjohtajaksi

07.01.2019

Koillismaan kauppakamariosaston puheenjohtajaksi valittu Petri Karjalainen on aloittanut vuoden alusta Kaleva Median asiakkuusjohtajana vastaten Kaleva Median kuluttaja-asiakkuuksista. Työtehtävän vaihtumisen myötä hän jättää tehtävänsä Koillismaan kauppakamariosaston hallituksen puheenjohtajana. Toivotamme Petrille onnea uusiin haasteisiin.

Koillismaan kauppakamariosaston hallituksen varapuheenjohtajaksi on valittu marraskuussa, kauppakamariosaston vuosikokouksessa, Koillismaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Henrik Karvonen. Hän ottaa vastuun osaston puheenjohtajuudesta. Karvonen on sitoutunut Koillismaan kehittämiseen ja näkee alueen vetovoiman kasvun olevan hyvällä mallilla nyt ja tulevaisuudessa. Onnea ja menestystä Henrikille.