Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Rahoitusta tarjolla jopa 250 000 € per pilottihanke!!!

02.11.2018


 

VTT:n vetämään EU-rahoitteiseen, L4MS (Logistics for Manufacturing SMEs) -kiihdytysohjelmaan haetaan valmistavan teollisuuden pk- yrityksiä mukaan 30.11.2018 mennessä: https://l4ms-open-call.fundingbox.com/

Mikä?

L4MS (Logistics for Manufacturing SMEs) on VTT:n koordinoima, EU:n laajuinen, valmistavan teollisuuden pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu "kokonaisvaltainen" kasvuohjelma, jonka tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä

a) automatisoimaan tehtaan tai tuotantolinjan sisälogistiikkaa robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntäen
b) kasvattamaan liiketoimintaa
c) kouluttamaan henkilökuntaa ja johtoa.

Max. 11 kk kestävään ohjelmaan haetaan nyt yrityksiä, joista parhaimmat pääsevät pilottiin ja saavat 250 000 euroa tukea per pilotti.

Miten?

L4MS käyttää tehtaan digitalisaatiossa IoT-alustaa nimeltä OPIL (Open Platform for Innovation in Logistics) yhdessä 3D-simulaattorin kanssa. Hakemuksissa tulisi olla mukana pk-yritys jossa logistiikkaratkaisua testataan, sekä kumppani esim. logistiikka-automaatioiden toimittaja, järjestelmäintegraattori tai ohjelmistokehittäjä. Ideana testata / kehittää pienten logistiikka-automaatioratkaisuja OPIL -alustan avulla. Lopputulemana yritys X tietää mihin ratkaisuun kannattaa siis investoida! Mikäli yritys ei tunne sopivaa partneria, ei hätää: Voimme auttaa löytämään partnerin joten yritys voi jättää hakemuksen yksittäisenä.

Kenelle?

Ehtona on, että hakemuksessa pitää olla pk-yritys jossa kehitystyö toteutuu, muuten hakua voi suunnata logistiikka-alan ohjelmistoyrityksiin tai automaatiotoimittajiin. Valikoituneista ehdotuksista valitaan noin 10 pilottihanketta.

Miksi hakea?

Rahoitusta on tarjolla jopa 250 000 euroa / pilottihanke. Ideana on, että pilottihanke toteutetaan yrityksessä kehitystiimin (Application Experiment) voimin.

1. vaiheessa hankkeelle annetaan 3000 euroa pääomavapaata tukea (2 kk) kehityshankkeen speksaamiseen

2. vaiheessa (6kk) toteutetaan kehityshanke, johon voi saada tukea maksimissaan 250 000 euroa / hanke

3. vaiheessa yritykset pääsevät pitchaamaan pääomasijoittajille kansainvälisesti

Lisätietoja:

Anna Huovinen
Specialist, Marketing
Machine and Production Systems, L4MS
Tel. +358 40 7422851

Jaa: