Kauppakamarien jäsentyytyväisyyskyselyn tulokset

04.10.2018

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kauppakamariryhmän kahden vuoden välein toteutettavan jäsentyytyväisyyskyselyn tulokset on julkistettu. Kyselyyn osallistui 18 kauppakamaria.

Kyselyyn vastanneet antoivat kauppakamarien toiminnasta yleisarvosanaksi 3,9 asteikolla 1-5 (3,8 vuonna 2016). Oulun kauppakamari sai yleisarvosanaksi 3,7 (3,8 vuonna 2016).

Vastaajat näkivät tärkeimpinä kauppakamarin vaikuttamiskohteina yritysten näkemysten esiin nostamisen julkisuudessa sekä osaavan työvoimaan saatavuuteen vaikuttamisen.

"Olen tyytyväinen, että kyselyn mukaan jäsenet kokevat kauppakamarin palveluista hyödyllisimmiksi vaikuttamisen ja edunvalvonnan (28 %), verkostot (18 %) sekä ajankohtaiskoulutukset (15 %), jotka muodostavat toimintamme ytimen. Näitä sähköisiä jäsentiedotteita puolestaan pidetään parhaana viestintätapana", toteaa Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari P. Tuovinen.